Op een stijlvolle manier koffie zetten met de Pour Mason koffiefilter

Het lijkt een onveranderlijke wet van hydrodynamica dat als iets goed smaakt, het nog beter smaakt uit een Mason Jar. De Intellegent Design Company probeerde het zelfs met koffie… Ontdek de Pour Mason koffiefilter!

Pour Mason Koffiefilter

New York’s Intellegent Design Company hoopt dat deze wet van hydrodynamica ook op gaat voor een kopje koffie. Hun nieuwste ontwerp is de Pour Mason, een koffiefilter die specifiek gericht is om koffie zetten in een Mason Jar. Een echt hebbeding voor de hipsters onder jullie!

Handgemaakte koffiefilter

Deze koffiefilter is gemaakt uit aluminium in Williamsburg Brooklyn en afgewerkt met chemisch nikkel. De Pour Mason is handgemaakt in de VS en past perfect op een Mason Jar. In de mond van het deksel komt een filterpapier met de bijhorende koffie. Als alles gemonteerd is, moet je enkel nog warm water opgieten en je bent koffie aan het brouwen. (Filter, Mason Jar, kopje en koffie niet inbegrepen)

DIY: je eigen hipster-koffiefilter

Toegegeven: je kan deze koffiefilter ook zelf maken. Neem een glazen bokaal uit de kast en vraag de ouderwetse koffiefilter van je grootmoeder. Plaats de koffiefilter op de glazen bokaal, stop een filterpapier in de koffiefilter en vul deze met gemalen koffie. Giet er kokend water over, even geduld en je heerlijke kopje koffie, in een glazen bokaal, is klaar!

     

Pour Mason Koffiefilter kopen

Natuurlijk is deze zelfgemaakte koffiefilter minder hip dan de Pour Mason. En zullen er heel wat mensen fan zijn van de Pour Mason vanwege de esthetiek! Je kan de hipster-koffiefilter kopen via Idco. voor $35 (dat is ongeveer €25).

21/02/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?