Nieuwe tuinmeubeltrends

Design-tuinmeubelen-trends-1

Niet alleen in het interieur, maar ook in de wereld van tuinmeubelen ontstaan regelmatig nieuwe trends. Naast de tuinmeubelen die we al jaren kennen, zijn er sinds kort ook een aantal nieuwe modellen op de markt. In deze blog neem ik je mee naar een nieuwe trend op het gebied van tuinstoelen: modern, maar wel met een tintje vintage! Ik ben er dol op.


Ik ben Anne, blogster van Kees Smit Tuinmeubelen. Ik ben een echt buitenmens en breng mijn vrijetijd het liefst de hele dag buiten door. Een tuin zonder tuinmeubelen is in mijn ogen geen tuin. Daarom blog ik graag over het buitenleven in combinatie met diverse tuinmeubelen. Ik ben gek op natuurlijke kleuren en landelijke stijlen. In mijn droomtuin zie je daarom geen strakke lijnen en vormen.

Ontdek alle gastblogs op Homeproved of meld je zelf aan om te bloggen!


What’s new?

Meet the Hartman Sophie dining-tuinstoel! Ik was direct verkocht toen ik de stoel zag, doordat de stoel voldoet aan twee belangrijke pijlers: comfort én design. De stoel is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: de ronde kuip in combinatie met vierkante of ronde poten. Daarnaast is de tuinstoel verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk in het wit, xerix en taupe. De kleuren wit en taupe zijn bekende kleuren, maar xerix is dat niet. Deze kleur is vergelijkbaar met antraciet (donkergrijs). Je combineert de Hartman Sophie-stoel makkelijk met tal van andere meubelen en kleuren.

Design-tuinmeubelen-trends-1

“Geen last meer van afdrukken in je benen wanneer je met een korte broek of rok op de stoel zit. Ook is er een speciaal kussen ontwikkeld waardoor de stoel nog comfortabeler wordt.”

Intens genieten met de nieuwe collectie van Intenso

Deze collectie is onder andere uitgebreid met een aantal moderne diningstoelen met een vintage tintje.

Om te beginnen is er de Intenso Livorno. Deze dining tuinstoel heeft net als de Hartman Sophie diningstoel een ronde kuip. Dé trend van het moment. In tegenstelling tot de Hartman Sophie-stoel is de kuip van de Livorno gemaakt van kunststof vlechtwerk. Dit in combinatie met de moderne uitstraling van het houten onderstel maakt de stoel een echte eyecatcher!

Van de Livorno-stoel gaan we door naar de Intenso Lecco-stoel. Deze stoel gaat nog net een stapje verder doordat de kuip minder rond is gevormd en het houten onderstel is gevangen in een kader. Dat geeft de stoel net iets meer details dan de Livorno-stoel. Hou je juist van eenvoud, dan komt de Livorno beter tot zijn recht in jouw tuin.

Naast de Livorno en de Lecco heeft Intenso ook de Ardesio diningstoel gelanceerd. De Ardesio heeft een houten onderstel, maar geen ronde kuip. Het ontwerp lijkt recht uit een knap designinterieur te komen, maar dan met een zitting en rugleuning in wicker. Wicker is een materiaal dat tegen alle weersomstandigheden bestand is. Uiteraard is het wel aan te raden de stoelen gedurende het najaar droog en warm op te bergen.

Alle drie de stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, te noemen graphite, kubu en charcoal. Welke vind jij het mooist?

Intenso-tuinmeubelen

Kijk voor meer tuinmeubelinspiratie op: www.keessmit.be

 

24/04/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

L
Luc

De collectie van Intenso ziet er top uit! prachtige tuinstoelen!