Nescafé organiseert design wedstrijd voor jong talent

Koffieproducent Nescafé organiseert een design wedstrijd waarbij beginnende designers uit 19 Europese landen het tegen elkaar opnemen in de virtuele wereld van Facebook. Doel van de wedstrijd? Ze moeten elk een nieuwe look ontwerpen voor de Nescafé Dolce Gusto koffiemachine.

Design wedstrijd

Nescafé gaat op zoek naar de meest originele ontwerpen voor zijn top koffiemachines: de Dolce Gusto. Om deel te nemen aan de wedstrijd moet je naar de Facebookpagina van Nescafé surfen. Via een grafische tool kan je jouw ontwerp ingeven, waarop alle Nescafé fans vervolgens kunnen stemmen.

Van 10 september tot 15 oktober loopt de wedstrijd op nationaal niveau. Vervolgens zal een gespecialiseerde jury in ieder land het beste ontwerp selecteren uit de tien inzendingen met de meeste stemmen.

En de winnaar is…

In een tweede fase nemen de beste Europeanen het tegen elkaar op en op 11 november wordt in Milaan bekend gemaakt welk ontwerp de meeste stemmen haalde. Dit special event zal via livestream op Facebook te volgen zijn. Ook de technische jury zal een prijs uitrijken aan zijn favoriete ontwerp. De twee laureaten zullen hun ontwerp tijdens de lente van 2013 als ‘limited edition’ geproduceerd zien.

Denk je dat je de nieuwe top designer bent die Nescafé kan verbluffen met jouw design voor een espressomachine? Check dan snel de Facebook wedstrijd van Nescafé. Succes!

 

03/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?