Maak van opruimen een spel met het PinPres opbergsysteem

Is de kamer van zoon of dochter een puinhoop? En krijg je ze maar niet aan het opruimen? Dan hebben wij de oplossing! Maak er een spel van met het PinPres opbergsysteem

PinPres opbergsysteem: opruimen? Kinderspel!

Ken jij het kleine “spijkerbed” waar je je hand in duwt en de spijkers de vorm van je hand aannemen? Wel, het PinPres opbergsysteem werkt op dezelfde manier. Je duwt speelgoed tegen de pinnen en de PinPres houdt ze voor je vast. Dit maakt het opbergsysteem uitermate geschikt voor de kinderkamer! Al spelend kunnen kinderen (en ook volwassenen) experimenteren met verschillende vormen en deze eenvoudig opbergen.

PinPres in detail

Het PinPres opbergsysteem is met de hand gemaakt uit het fijnste Spaanse hout. Het systeem is verkrijgbaar in twee maten. Je kan kiezen tussen de PinPres Standalone (100 x 47 x 105 cm) en de PinPres Mini Wall mounted (50 x 35 x50 cm). Daar houdt de keuzemogelijkheid niet op! Je hebt overigens nog eens keuze tussen 4 verschillende verfkleuren (lipstick red, sunny yellow, true blue en passion purple) of je kan kiezen voor natuurlijk hout.

Ooo My design

Ooo my design is een productdesignstudio en designshop. Je kent dit Spaanse designlabel misschien wel van de cassette-lampen of de verbluffende bijzettafel in de vorm van een giraf. Het design duo achter dit unieke label is Nenad Katic en Vanesa Morenco. Hun ontwerpen barsten van spontaniteit en enthousiasme. Ze rekenen telkens af met moeilijke, ontoegankelijke esthetische ontwerpen en vervangen deze door een gevoel van jeugdige vrijheid.

02/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?