Leuke gadgets voor de keuken!

Sommige mensen zijn verzot op koken en brengen hun tijd thuis liefst van al in de keuken door. Andere vinden koken en afwassen dan weer een dagelijkse last die ze liever zouden vermijden. Om jezelf het koken makkelijker, aangenamer en vooral vééél cooler te maken, presenteert Homeproved een reeks heerlijk leuke gadgets voor de keuken!

Pizzaschaar

Zoveel honger dat je niet kan wachten om jouw pizza naar binnen te schrokken? Snij jouw pizza in stukken en serveer de spie met hetzelfde keukengerei! Met deze praktische en scherpe pizzaschaar in roestvrij staal was pizza serveren nog nooit zo eenvoudig en… je hebt geen vuile handen meer! Richtprijs: 8,96 euro

 

De defillibrator toaster

Wat is er beter dan de geur van vers geroosterd brood in de ochtend? Shay Carmon ontwierp deze toaster in de vorm van een defibrillator, speciaal voor iedereen die oud brood weer tot leven wil wekken op een slimme manier! Zo krijgt jouw boterham een diepe en donkere korst die je enkel via elektrische schok kan toedienen…

 

Aardappelschilplank

Aardappelen schillen kan knap lastig zijn: daar zit je dan te balanceren tussen een zak aardappelen nodig, een kom voor de vuile schillen en eentje voor de geschilde aardappelen. Wat als je de drie in een maakte, en dan nog wel op een handige plank die je op je schoot kan leggen? Zo kan je voortaan ook makkelijk voor de tv aardappelen schillen!

 

The egg shaper

Maak jouw ontbijt wat speelser door jouw eitjes een leuke vorm mee te geven… eitjes in de vorm van een bloemetje of een hartje? Allemaal perfect mogelijk. In deze vormpjes van Kitchen & Company kan je trouwens ook kleine pannenkoeken bakken. 3,99 dollar, te bestellen op de website van K&C.

 

Nog meer leuke gadgets voor de keuken?

Kijk naar onze originele design snijplanken, koffie- en theetasjes of peper- en zoutvatjes!

12/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?