Lazy Football Chair – Het ideale meubel voor de voetbalfanaat!

We hadden het onlangs al over het EK 2012 interieur. En ook meubelontwerpers gaan mee in de voetbalgekte! Op de meubelbeurs van Milaan werd namelijk een wel heel originele design stoel voorgesteld door Emanuele Magini…

De design stoel, die Lazy Football Chair gedoopt werd, is de perfecte uitvinding voor echte voetbalfanaten die ook binnenshuis een balletje willen trappen! Emanuele Magini kwam namelijk op het idee door het feit dat hij steeds meer voetbal kijkt vanuit de zetel en steeds minder zelf voetbal speelt. De Lazy Football Chair is daarom de perfecte combinatie van beide werelden.

Op zoek naar een origineel meubel? De Lazy Football Chair!

Dankzij de Lazy Football Chair kan je jouw eigen EK organiseren. Tijdens de pauzes tussen de voetbalmatchen kan je dan met je eigen vrienden strijden om eeuwige roem. Of je kan nog een stapje verder gaan door de mooiste acties en goals van het EK na te spelen in je eigen huiskamer!

Maar de Lazy Football Chair is daarnaast ook een zeer origineel meubel waarmee je velen een groot plezier mee zal doen! Niet alleen voetbalfanaten maar ook kinderen zullen zich goed kunnen amuseren met de Lazy Football Chair.

Het grote voordeel is ten slotte nog dat de stoel ook buiten gebruikt kan worden als terrasstoel. Pret verzekerd op de barbecue of op tuinfeesten! Zo ben je er trouwens ook zeker van dat er niets omver getrapt wordt.

27/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?