Kewlox kasten, niet te evenaren!

Al meer dan vijftig jaar kennen Kewlox kasten succes. Het geheim achter Kewlox? De kasten spelen in op veranderingen zonder hun basiswaarden uit het oog te verliezen: kwaliteit en duurzaamheid.

Kewlox, schrijnwerk zonder gereedschap

Kewlox meubelen kan je in elkaar zetten zonder nagels of schroeven. Deze design kasten bestaan uit een basisstructuur waarop deurtjes, wanden, legplanken en accessoires als lades, voetsteunen, wieltjes, enz. worden vastgemaakt. Je kan ze herhaaldelijk monteren en terug afbreken in een mum van tijd en zonder de kastelementen te beschadigen. Bovendien zijn de Kewlox kasten modulair en verwisselbaar!

Kewlox, het concept

Met Kewlox ontstonden de eerste meubelen in bouwpakket om zelf te monteren uit de geschiedenis! Het idee voor deze zelfbouw opbergmeubelen kwam van een Engelse ingenieur die in 1958 zijn eerste Kewlox kast ontwierp. Een jaar later verkreeg de Belg Jacques Le Clercq een licentie om de meubels in de Benelux te verdelen en het succes van de Kewlox meubelen liet niet lang op zich wachten! De meubels hebben het in de jaren zestig zelfs tot in de Belgische musea voor Moderne Kunsten geschopt! Kewlox meubelen zijn een hedendaags product dat met zijn uniek design de tand des tijds doorstaat en blijft beantwoorden aan de smaak en milieu eisen van de mensen.

De garantie van Kewlox

Kewlox meubelen kenmerken zich door hun robuuste structuur en hun levensgarantie! Elk onderdeel van het meubel kan je makkelijk vervangen, want de fabriek heeft alle Kew lox delen die ooit gemaakt zijn in stock. Als een deel van het meubel jou niet meer bevalt, hoef je dus niet het ganse meubel te vervangen, maar enkele het nodige kastelement.

Respect voor het milieu

Sinds 2001 zijn de Kewlox fabriek en meubelen groener geworden. Kewlox gebruikt milieuvriendelijke materialen, zoals PEFC-gelabeld hout afkomstig uit Europese bossen. Kewlox besteedt ook speciale aandacht aan het gebruik van recyclagematerialen. Kewlox heeft zich geëngageerd om respectvol om te gaan met het milieu door niet vervuilende, niet toxische, lage energie meubelen te produceren.

Kewlox producten

Kasten, buffetkasten, commodes, kleerkasten, dressings, wandkasten, hangkasten, vitrines, lades, accessoires,… het gamma aan Kewlox producten is rijk en gevarieerd! Om de opbergmeubelen elegant en stevig te maken, werkt het merk ook met talrijke materialen als massief hout, aluminium, glas, spiegels,… Hier is een kleine selectie uit de Kewlox collectie…

 

05/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?