Spelen of decoreren? Speelgoed als interieurdecoratie

Hoor je het je grootmoeder nog roepen: “niet op dat schommelpaard, dadelijk maak je het stuk!” Als kind snapte je de waarde van dit antieke stuk waarschijnlijk niet. Maar vind je het nu je ouder wordt zelf leuk om speelgoed als interieurdecoratie te gebruiken? Ontdek dan deze decoratiestukken met een knipoog naar je kindertijd!

Interieurdecoratie met een hoek af

Als kind had je waarschijnlijk, net als vele anderen, honderden knuffelberen bij je in bed liggen? Als je ouder wordt, is het vaak niet meer OK om met een knuffel te slapen. Toch bestaan er ook knuffelberen voor volwassenen. Deze zijn eerder bedoeld om als interieurdecoratie te gebruiken. Zo passen de “Beasts” perfect op het hoofdeind van je bed. Ontmoet hier enkele toffe beesten, ze hebben overigens allemaal hun eigen verhaal!

“Cool And Curious”

“It’s 2 late”

“River Rafter”

“Moon Goose”

Het schommelpaardje anno 2014

Ontmoet Wiggy the rocking snail, een speelkameraadje én prachtig accessoire voor thuis. Net als het antieke schommelpaardje verdient deze hobbelslak een prominente plaats in huis. Dit decoratiestuk is verkrijgbaar in acht verschillende kleurcombinaties en is een ontwerp van de Belg James van Vossel.

3, 2, 1… GO! Retro racewagens

Als kind speelde je misschien graag met racewagens en andere autootjes? Nu je groot bent, kan je ze als unieke interieurdecoratie gebruiken. Ze staan prachtig in je woonkamer of op je bureau. Als de verleiding te groot wordt, mag je er gerust een keertje mee racen!

Welke decoratie hebben jullie in huis die door velen gewoon als speelgoed omschreven zou worden? Laat het ons weten via de reacties hieronder of op onze Facebookpage.

02/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?