Go glamping, dat is kamperen in stijl!

De grote vakantie is begonnen. Caravans en vouwwagens worden weer vanonder het stof gehaald en iedereen lijkt wel klaar om naar de zon te trekken. Homeproved geeft tips voor glamoureus kamperen of… glamping!

Glamping met coole tenten en hippe karavans

Is een oldtimer VW camper boven je budget gegrepen? Dan is de VW camper tent de oplossing!

 

 

Met de Opera van YSIN wil iedereen wel kamperen. Deze hyperluxueuze vouwwagen staat voor ‘Your Suite In Nature’ en dat is niet overdreven. Deze camper (die overduidelijk geïnspireerd is op het Sydney Opera House) heeft elektrisch verstelbare bedden, keramisch toilet, koelkast, warm water boiler, designkranen, ledverlichting, douche… In deze caravan is niet alleen luxe aanwezig, hij is nog eens mooi ook!

 

De coolste onder de caravans is wel de teardrop caravan! Deze campers zijn licht en klein. Bovendien heb je geen last meer van stijve ledematen of een pijnlijke rug, want in deze kleine caravan slaap je in een knus en comfortabel bed. Doe je de koffer open, dan geniet je van een heerlijke buitenkeuken met extra opbergruimte! Wie krijgt er geen zin om te gaan kamperen bij het zien van deze heerlijke Teardrop Camper van het Amerikaanse bedrijf ‘Vacations in a Can’ uit San Francisco?

 

Zie je het toch allemaal wat kleiner en goedkoper? Dan is de nieuwste 2 Seconds Illumin tent van Quechua misschien wel een goed alternatief! Deze tent is waterdicht, ze staat recht in twee seconden en heeft ingebouwde verlichting!

 

Kampeergadgets

Enkele coole travelgadgets zijn tenslotte de droom van iedereen die van glamping of luxueus kamperen houdt! Stel je maar even voor: de klassieke retro koelbox van Red Key houdt als je drankjes perfect koel tijdens lange lome zomerdagen. Je komt tot rust op een retro picknick kleed met kussende konijntjes of in de inklapbare vlinderstoel van Lafuma. Met Fire Up tover je in no time een compleet kampvuur uit een papieren zak. ’s Avonds beleeft je dolle pret in het donker met de LED Frisbee of de lichtgevende badmintonpluimpjes van Speedminton. En als je vol heimwee weer thuis komt, dan kan je al je reizen op de kraskaart markeren door de bovenste laag weg te krassen…

 

02/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?