Gandia Blasco stelt nieuwe design tuinmeubelcollectie voor

Bereid je voor op het voorjaar met de prachtige design tuinmeubels van Gandia Blasco. De nieuwe ‘365 days’-collectie is veelbelovend: buitenmeubilair geschikt voor gebruik in élke omgeving, het hele jaar door!

365 days collecties

Gandia Blasco stelt 3 nieuwe tuinmeubel-collecties voor onder de noemer 365-days. Daarnaast steunt de meubelfabrikant de frisse ideeën van jonge ontwerpers. De ontwerpen van 2 jonge en getallenteerde ontwerpers werden opgenomen in de nieuwe collectie.

Tropez | pretentieloos buitenmeubilair

Ontwerper Stefan Diez ontwierp deTropez’-collectie voor Gandia Blasco. Pretentieloos buitenmeubilair met ongedwongen aspecten en een flexibel karakter. Voor deze tuinmeubelcollectie haalde Stefan Diez inspiratie uit de sportwereld van de jaren ’20 en ’30. De Tropez-collectie bestaat uit verschillende tuinmeubels zoals een bed, stoel met armsteun, sofa’s, hoge en lage tafels. De meubels hebben een afneembare bekleding en bieden een grote flexibiliteit. Het comfort van binnenmeubilair wordt naar buiten gehaald.

Flat | succesvolle tuinmeubels

Flat is een tuinmeubelcollectie die Mario Ruiz in 2006 ontwierp voor Gandia Blasco. De collectie kent een vijfjarig succes en er worden steeds nieuwe stukken aan toegevoegd. De Flat-collectie is een evenwichtige en flexibele tuinmeubelcollectie en wordt getypeerd door zijn lichte en luchtige structuur, iets wat de eindgebruiker waardeert!

Atlantic |duurzaam en recycleerbaar

De Atlantic-collectie bestaat uit een nieuw technologisch materiaal dat 100% recycleerbaar is. NOWOOD, een mix van natuurlijke en kunststof vezels, geeft de tuinmeubels een warme textuur die vergelijkbaar is met hout. Dit nieuwe materiaal is niet enkel volledig recycleerbaar maar kent ook een lange levensduur, iets wat je van elk tuinmeubel verlangt.

Textiel | Ana Llobet

Geïnspireerd door de mode ontwerpt Ana design meubels. Haar Textiel-collectie omvat een stoel, chaise longue en een tafel. De meubels worden getypeerd door de verbindingen die ‘genaaid’ zijn, net als bij naden van kledingstukken. De design meubels verlenen een uniek en ergonomisch design, een flexibele collectie op maat van iedereen.

Arumi | Emanuel Gardin

Emmanuel Gardin ontwerpt Aumi-modules die gepositioneerd kunnen worden als salontafel of als bijzettafel. Een eenvoudig design dat gemakkelijk aan te passen is in elke omgeving. Afhankelijk van hoe de modules gezet en gedraaid worden vormen ze een verfijnde en unieke openluchttafel.

13/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?