Gan stelt collectie Mangas Space voor

Dankzij haar uitzonderlijk design, heeft de Mangas-collectie een revolutie ontketend in de tapijtindustrie. Vandaag stelt Patricia Urquiola Mangas Space voor, een collectie die echt in het oog springt. Met dit assortiment van modulaire meubelstukken creëert de bekende ontwerpster een gezellig en harmonieus interieur.

Gan Rugs & Mangas

GAN Rugs is een merk van handgemaakte tapijten die nu ook uitgebreid wordt naar meubelstukken. In 2010 heeft het merk iets nieuws gelanceerd: de Mangas-collectie, uitgedacht door Patricia Urquiola. ‘Magnas’ betekent trouwens ‘stelen’ in het Spaans. Het idee van de designer bestaat erin om de look van gebreide truien op te roepen. Het resultaat is erg innovatief en, vooral, heel geslaagd. Getuige daarvan: Magnas heeft de prestigieuze internationale design prijs in de wacht gesleept. In 2011 is de Magnas-collectie uitgebreid om in te spelen op de komst van andere soorten ruimtes en nieuwe meubels. Maar dat is niet alles! Urquiola verbaast ons eens te meer met haar collectie die tijdens Maison et Objet 2013 te zien was.

Gespot tijdens Maison et Objet: Mangas Space

Tijdens de afgelopen editie van Maison et Objet konden we weer volop genieten van nieuwe collectie van Gan, die door Patricia Urquiola werd ontworpen: Magnas Space! Het zijn comfortabele en gezellige modulaire meubels die dezelfde textuur hebben als de tapijtencollectie. Magnas Space biedt je echte momenten om te ontspannen en te relaxen. En de kleuren zijn ook overheerlijk…

11/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?