Exclusief kamperen – slapen onder de sterrenhemel

Kamperen neemt de laatste jaren nieuwe vormen aan. We merken hierbij een opvallende trend op: de unieke beleving van natuur en comfort staat centraal. Vanuit die filosofie kwam de Franse kunstenaar Pierre Stéphane Dumas op het idee om een transparante bubbel te ontwerpen.

Deze is voorzien van alle beschutting en comfort, maar laat tegelijkertijd toe om optimaal van de natuur en de sterrenhemel te genieten tijdens het kamperen.

Bubble Tree: romantiek, natuur en de blote sterrenhemel

Je kan kiezen tussen verschillende bubbels: zo zijn er de CristalBubbles, de volledig transparante bubbels met een zicht van 360°. Er bestaat ook een BubbleRoom die enkel een doorschijnend dak heeft, meer privacy biedt en dus ideaal geschikt is voor iedereen die een romantische nacht plant. De BubbleLodge heeft ruimte voor een kinderkamer of badkamer, en de Bulle de Miel is er speciaal voor de eerste huwelijksnacht. Je kan de bubbels uitrusten met kingsize bedden, ronde matrassen of relaxruimtes, maar wat nog specialer is: je kan ze overal plaatsen zonder sporen na te laten in de natuur. Slapen op het strand, slapen in het bos, op de wei of zelfs slapen in een boomhut, mogelijkheden genoeg!

Smaakt dit naar meer? Je kan zelf een CristalBubble kopen, maar je kan jezelf ook op een ongewoon nachtje trakteren en gaan overnachten in een CristalBubble hotel in Frankrijk, stuk voor stuk gelegen in mooie stukjes natuur.

 

04/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?