Een klassiek bijzettafeltje of een design bijzettafeltje?

Een bijzettafeltje is niet alleen handig, het geeft ook extra cachet aan jouw interieur en woonkamer inrichting. Of je nu kiest voor een design bijzettafeltje, of een simpel, houten exemplaar, je zal er zeker er vast veel plezier aan hebben!

Diabolo – Express Styles

Een licht en mobiel object, dat is de Diabolo! Anne Klepper en Pierre Garner creëerden dit DIY bijzettafeltje voor Express Styles. Vorig jaar werd het gepresenteerd tijdens de Design Week in Parijs en met groot succes onthaald.

Bijzettafeltje Bend – Established Sons

Wat kleur in je huis brengen? Dat kan gemakkelijk met een origineel design bijzettafeltje van Sébastien Wrong. Deze keramiek tafeltjes met semi-transparant trekje hebben een tijdloos design!

Componibili – Kartell design tafteltje

Voor design moet je bij Kartell zijn. De ontwerper Anna Castelli Ferrieri ontwierp de Componibili, die bestaat uit meerdere opstapelbare stukken die je snel en makkelijk in elkaar kan zetten.

Bubble – Morree

Perfect voor een warm en gezellig interieur! Het meubelstuk in doorschijnend plastiek is zowel een tafel als een stoel.

Leeds – Minacciolo

Hou je van een klassieke, Engelse stijl, dan zit je goed bij het gamma English Mood van Minacciolo. Eenvoudige en stijlvolle tafeltjes laten ons wegdromen naar koninklijke paleizen van weleer.

Hole in the Floor – Raw Edges

‘Hole in the Floor’ meubels vinden zowel een plaatsje in traditionele als contemporaine woningen. De bijzettafeltjes, ontworpen door Yael Mer en Shay Alkalay lijken in de grond weg te zinken. Origineel!

10/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?