Easy Rider, vernieuwende bureaustoel

Op zoek naar een originele bureaustoel voor thuis of naar vernieuwende bureaumeubelen? Danny Venlet ontwierp voor de Belgische kantoormeubelen fabrikant Bulo originele design bureaustoelen… maak kennis met de Easy Rider!

Danny Venlet voor Bulo

Danny Venlet werd geboren in Australië in 1958 als kind van Nederlandse ouders. Hij studeerde interieurdesign aan het Sint-Lucas instituut in Brussel. In 1990 opende hij zijn eigen studio ‘Venlet Interior Architecture’. Doorheen zijn ontwerpen baseert hij zich op het menselijk gedrag, dat hij vanuit een andere invalshoek gaat observeren. Zo kwam hij er ook bij om Easy Rider te ontwerpen, een rijdende vergadertafel.

Easy Rider

Easy Rider – vernoemd naar de cultfilm van Dennis Hopper uit 1969 – werd in 2002 ontworpen voor de Carte Blanche collectie van het Belgische merk Bulo. Het gaat om een mobiel object dat een stoel en tafel in één is. De stoel geeft het comfort van een armleuningen of rugleuningen, terwijl je deze leuningen ook kan gebruiken als een bureau tafeltje. Je kan deze speciale en lichte werktafel overal gebruiken: thuis, in een hotellobby, conferentiezaal of wachtruimte op het vliegveld. De bureaustoel is ideaal om even uit te rusten, te surfen met de laptop, te telefoneren, wat te schrijven of te tekenen of voor een werkbespreking. Multifunctionaliteit alom! De stoel is verkrijgbaar in een gebreide stof in verschillende kleuren (zwart, grijs, rood, groen en goud) en de poten uit chroom kan je krijgen op wieltjes of op glijders.

 

 

20/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?