“Designobjecten om zelf te maken” – Tijdelijk 10% korting!

Ben je verzot op design meubels, lampen en andere designobjecten, maar ontbreekt het geld om ze aan te kopen? Dan hebben wij de oplossing: maak je designobjecten zelf! 

Zelf designobjecten maken

Je leest het goed, je kan enkele toonaangevende designobjecten zelf maken met een eenvoudige handleiding. Het boek “designobjecten om zelf te maken” illustreert hoe je dertig ontwerpen van toonaangevende ontwerpers (uit heel de wereld) zelf in elkaar kunt zetten. Het enige dat je nodig hebt is dit uitermate leuke boek en materiaal uit de plaatselijke doe-het-zelfzaak!

Je eigen design meubelen

Het boek leert je niet enkel zit- en opbergmeubels maken, het laat je ook zien hoe je zelf een design bed, een prachtige kleerkast, een design lamp en tuinmeubelen maakt! Bovendien wordt elk DIY-project geïllustreerd met tekeningen en uitgelegd aan de hand van makkelijk te volgen instructies!

10% korting bij aankoop

Kriebelen jouw handen al? Dan hebben we goed nieuws voor al onze lezers! Dankzij de exclusieve actiepagina voor Inspirerend-Wonen fans kan je het boek namelijk kopen met 10% korting!

10/02/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?