9 woonaccessoires die het leven makkelijker én interessanter maken

Mist je interieur nog wat pit? Ben je op zoek naar iets unieks, iets leuk om je interieur een update mee te geven? Of kan je nog wel enkele praktische zaken gebruiken? Snuffel dan eens rond in onze bonte verzameling van design gadgets, woonaccessoires en keukenhulpjes!

Kledinghaakjes voor het koningspaar

In jullie eigen stulpje zijn jullie koning en koningin te rijk. Een echt koningspaar kan natuurlijk niet zonder z’n eigen adellijke kledinghaken. Leuk in de inkomhal, badkamer of slaapkamer!

Prijs: $79,00

Te koop via: Animi Causa

Scratch Map voor wereldreizigers

Ben jij een echte avonturier? Is het jouw doel om voet te zetten op alle continenten? Wil je geen land onbezocht laten? Dan is de Scratch Map hét perfecte woonaccessoires om je interieur op te smukken. Na iedere reis kan je een laagje wegkrabben bij het land dat je net bezocht hebt. Zo zie je meteen welke gebieden je nog moet gaan verkennen!

Te koop via: $ 35,99

Bron: Animi Causa

De Beauty Station make-up organizer

Na de iPad houders voor de woonkamer, bureau en keuken vinden we nu ook iPad houders voor de badkamer en meer bepaald voor de schminktafel. De Beauty Station is een organizer uit bamboe waar je 20 tot 30 producten in kan opbergen, je iPad in kan plaatsen en ook nog eens een handspiegeltje bij krijgt. Schminken in de 21e eeuw!

Prijs: €85,19

Te koop via: Etsy

Georganiseerde sleutels

De KeySmart 2.0 is een handig ding dat je sleutels netjes bundelt in een compacte behuizing. Zeg vaarwel tegen die sleutelbos die telkens in je benen prikt!

Prijs: $16,99

Te koop via: Laughing Squid

Anti-diefstal deurmat

Dieven afschrikken? Dat doet deze deurmat met een kwinkslag. Deze deurmat stuurt snoodaards naar de buren. Jammer voor hen, moeten zij maar een alarm kopen.

Prijs: € 48,77

Te koop via: Uncommon Goods

Spaghetti afgieten in stijl

Met de Plankton ‘pot strainer’ giet je jouw pasta en aardappelen af als een baas. Gedaan met slierten of patatjes die in de wasbak belanden!

Prijs: $ 18,99

Te koop via: Animi Causa

Weet perfect wat je eet met de Prep Pad

De Prep Pad lijkt wat op een snijplank maar is eigenlijk een slimme weegschaal. Plaats er fruit, groenten of vlees op, geef via de app in wat er juist op de Prep Pad ligt en de app vertelt je meteen hoeveel proteïnen, calorieën, vetten, zout, … er in zit. Zo weet je perfect wat de voedingswaarde van iedere maaltijd is. De ideale manier om je dieet nauwgezet te volgen of gewoon om altijd te weten wat je eet!

Prijs: normaal $150, nu $99

Te koop via: Laughing Squid

Cool Loft – magnetische flessenhouders

Deze strips die je tegen de bovenkant van je frigo plakt, kunnen 3 (bier)flesjes dragen per strip. Superhandig om zo plaats vrij te maken voor verse groenten en wat rood vlees: de perfecte maaltijd!

Prijs: $38,00

Te koop via: Uncommon Goods

Wat eten we vandaag?

De Foodie Dices willen van koken elke dag een groot plezier maken. Op iedere zijde van de dobbelstenen staat een ingrediënt, gaande van vlees, graan en kruiden tot seizoensgroenten, en een bereidingswijze (bakken, braden, koken, …). Door de dobbelstenen te gooien, kan je elke dag een nieuw recept samenstellen. Zo zijn er maar liefst 186.000 verschillende combinaties mogelijk. Wedden dat je nooit meer vraagt: “wat eten we vandaag?”

Naast de Foodie Dices zijn er ook Mixology Dices waarmee je zelf cocktails kan samenstellen aan de hand van de dobbelstenen.

Prijs: start bij $ 16,00 voor de Seasonal Beer Dice tot $ 38,00 voor de Foodie Dices in een glazen stolp

Te koop via: Foodie Dice

08/04/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?