Design vuilbakken

Zelfs eenvoudige en banale gebruiksvoorwerpen als vuilbakken kunnen een extra touch geven aan jouw interieur!

1. Lego vuilbakken

Dacht je misschien dat vuilnisbakken altijd onbeduidende en onopvallende gebruiksvoorwerpen waren? Fout! De design vuilbak van het Italiaanse merk Flussocreativo zijn verkrijgbaar in groen, geel, grijs en blauw. Kleurrijk, origineel en leuk, dat is het minste wat je ervan kan zeggen!

 

2. De klassieke afvalbakken van Vipp

Deens design van de bovenste plank: de Vipp vuilnisbak met een pedaalemmer. Ze bestaan al sinds 1939, toen kapster Marie Axelsen aan haar man vroeg om een praktische vuilbak voor haar kapsalon te ontwerpen. Holger Nielsen kwam met een pedaalvuilbak op de proppen en de eerste Vipp vuilbak was een feit. Sindsdien is deze vuilnisbak uitgegroeid tot een designicoon, hij staat zelfs in het MoMa in New York.

 

3. Retro vuilbakken van Wesco

Wie Wesco vuilbakken zegt, denkt meteen aan retrostijl. Deze kwaliteitsvolle vuilbakken met een klep zijn een aanwinst voor iedere keuken. Je vindt ze in alle kleuren van de regenboog en er bestaat zelfs een Wesco afvalemmer op wieltjes of een prullenbak in de vorm van een raket.

 

4. Originele vuilnisemmers: Spazzacamino haard

Gezichtsbedrog alom: sommige voorwerpen zien er uit als een vuilnisemmer, maar ze zijn het niet… Deze vuilnisemmer van Spazzacamino is eigenlijk een draagbaar haardvuur!

 

29/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?