Zeg niet zomaar ‘tafel’ tegen deze kunstwerken – 8x design tafels

Een tafel is een vrij gewoon meubel. We zitten dagelijks wel enkele uren aan een tafel. Hetzij de vergadertafel op kantoor, de eettafel in de refter of de salontafel in onze woonkamer. De meubels die Duffy London maakt, zijn echter meer dan tafels.

De eenvoudige tafel is bij Duffy London volwassen geworden en is uitgegroeid tot een kunstwerk!

Tableporn – 8 tafels om volledig wild van te worden

De speelse ontwerpen, de strakke lijnen en de pure magie die schuilgaat achter de indrukwekkende ontwerpen… We worden er volledig wild van! De catalogus van Duffy London staat dan ook bol van hippe design tafels die iedere interieurliefhebber in z’n huis wilt!

Let wel: design comes at a price.

Chalk board coffee table

De droom van creatieve mensen: altijd iets bij de hand om je geniale ingevingen neer te pennen. Met de Chalk Board salontafel wordt het mogelijk. Ook perfect voor een spelletje OXO!

Prijs: 495 euro

Dr. Strangelove Swing Bar

Is het al vrijdag? Deze tafel/bar roept spontaan een vrijdaggevoel op. Lekker hangen aan de bar terwijl je geniet van een fris pintje én topdesign: wat wilt een mens nog meer? En met deze tafel hoef je dus niet tot vrijdag te wachten!

Prijs: 23.890 euro

Sledge coffee table & snow rug

Kan jij niet wachten tot de winter weer aanbreekt? Met de Slegde Coffee Table & Snow Rug is het voortaan altijd winter in jouw woonkamer!

Prijs: 3.140 euro

Flying Carpet Coffee Table

Je waant jezelf meteen in Perzië… Of op de set van 1001 nachten. Het mooie aan deze tafel is dat ze ook daadwerkelijk de illusie van een vliegend tapijt creëert. Superleuk!

Prijs: 1.880 euro

The Up Balloon Table

De quote bij deze tafel zegt alles: “Growing old is compulsory, growing up is optional” – Bob Monkhouse

Los vertaald betekent dit: oud worden is verplicht, opgroeien is optioneel. Of waarom dit de perfecte salontafel is voor iedereen die diep vanbinnen nog kind is.

Prijs: 7.300 euro

Woodsman Axe Table

Liefhebbers van de sprookjes van de gebroeders Grimm zullen compleet weg zijn van deze tafel. De eettafel maakt deel uit van het Grimm Design Collective en is gebaseerd op het verhaal van Roodkapje. Ontluik de houthakker in jezelf met deze design tafel!

Prijs: 1.250 euro

Abyss table

Diep in de zee… Met deze tafel haal je bijna letterlijk de zee in huis en kan je verdwalen in de dieptes van de oceaan.

Prijs: 7.300 euro

Megalith table

De illusie van beweging. Dat is waar deze tafel voor staat. Het ontwerp is bovendien geïnspireerd op het boek ‘The Sentinel’ van Arthur C. Clarke dat later verfilmd werd door Stanley Kubrick in ‘2001: A Space Odyssey’. Ons doet het eigenlijk gewoon aan dominosteentjes denken…

Prijs: 30.175 euro

King Arthur Round Swing Table

In tegenstelling tot de Dr. Strangelove Swing Bar is dit een tafel/meubel dat je wel in je interieur kan plaatsen. Als je het budget het toelaat ten minste…

De Swing Table wordt overigens weer vergezeld van een perfect toepasselijke quote: “We don’t stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.” – George Bernard Shaw

Prijs: afhankelijk van de afwerking en het formaat tussen 8.670 en 12.500 euro.

Duffy London biedt naast de indrukwekkende tafels nog meer hip design in de vorm van sofa’s, stoelen en bedden, lampen en knappe canvassen. Neem dus zeker een kijkje op hun website en laat ons gerust weten welke tafel jouw favoriet is!

11/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?