De leukste en handigste gadgets voor vrouwen in 2014

In een vorige post zetten we de coolste gadgets voor mannen op een rijtje. Maar ook dames houden uiteraard van hebbedingetjes. In deze post doen we onze favoriete technologische snufjes voor vrouwen uit de doeken. Ben je er klaar voor?

Sony Cyber-Shot QX10

We gebruiken onze smartphones allemaal om leuke foto’s te maken en deze te posten op Facebook en Instagram. Maar smartphonecamera’s zijn natuurlijk geen volwaardige fototoestellen. Met de Sony Cyber-Shot QX10 maak je je smartphonefoto’s beter dan ooit! Je plaatst de Cyber-Shot met Bluetooth-verbinding eenvoudigweg op je smartphone met een handig clip-on systeem en beschikt plotsklaps over een 18-megsensor om topfoto’s mee te maken…

Portable Polaroid Printer

Altijd een printer bij de hand hebben: het lijkt een heel gedoe, maar dankzij de Portable Polaroid Printer is het dat niet! Je kan letterlijk o-ver-al foto’s printen vanop je smartphone, digitale camera of computer. Hoe het werkt? Je stuurt gewoon via bluetooth foto’s van je smartphone naar het handige gadget en vervolgens worden deze zonder inkt (en dus zonder vervelende cartridges!) geprint of kwalitatief fotopapier.

USB Flash Drive halsketting

Ben je ook zo iemand die best vaak een USB-stick nodig heeft, maar er nooit op voorhand aan denkt? Dan zijn de mooie USB-halskettingen van Emily Rotschild ongetwijfeld je ding! De juwelen zien er mooi uit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (goud en zilver) en uitvoeringen (cirkelvormig, ovaal en rechthoekig). Op een stijlvolle manier altijd en overal een handige USB-stick bij de hand hebben, goed gevonden!

Everpurse

Actief je smartphone gebruiken, vreet aan de batterij. En dat kan best wel eens vervelend zijn: het is immers niet altijd mogelijk om hem op te laden. Als je je kabel vergeet, bijvoorbeeld, of als er nergens een stopcontact te bespeuren is… No more! Met de Everpurse heb je altijd en overal een stijlvolle batterijoplader bij de hand. Meer nog: de Everpurse is een chic accessoire dat geen kabels of draden vereist.

20/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?