De leukste design winkels van België!

Op zoek naar inspiratie voor jouw interieurinrichting? Zoek je een origineel cadeau idee? België is bezaaid met originele design winkels. Homeproved stelt een kleine selectie voor, zodat je jouw favoriete design winkel kan uitkiezen.

Rose in Brussel

Deze design winkel uit de meest trendy wijk van Brussel trekt ieders aandacht! De winkel is een lust voor het oog en je kan gewoon niet anders dan vallen voor de charme van dit kleine winkeltje! Rose is altijd perfect ingericht tot in de kleinste details, geen wonder dat je er dan ook de meest verfijnde design voorwerpen vindt. Elk object blinkt uit door iets speciaals, of het nu gaat om originaliteit, vernieuwende designvormgeving of praktisch vernuft.

 

Waar vind je Rose ? Waterleidingsstraat 56-58, Elsene.

Espace Bizarre in Brussel

Design winkels in overvloed in onze hoofdstad. Wie er maar niet genoeg van kan krijgen, kan ook eens binnenspringen in het design winkeltje ‘Espace Bizarre’! Hier vind je een uitgebreid gamma aan design meubels en decoratie objecten van ontwerpers van over heel de wereld. De prijzen liggen iets hoger, maar de design voorwerpen blinken dan ook stuk voor stuk uit in kwaliteit en originaliteit. Zoek je een design cadeau? Heb je nieuwe ideeën nodig voor jouw binnenhuisinrichting? Het loont werkelijk de moeite om in dit winkeltje inspiratie op te doen.

 

Waar vind je Espace Bizarre ? Kartuizersstraat 19, Brussel (centrum)

ID Géniale design winkels in Louvain-la-Neuve en Brussel

Het concept achter ID Géniale ontstond in het Franse La Rochelle, toen een koppel dat grappige gadgets verzamelde een eerste design winkeltje opende. Ondertussen zijn er twee winkels bijgekomen, eentje in Brussel en eentje in Louvain-la-Neuve. ID Géniale is een kleurrijke boetiek gevuld met originele voorwerpen, vooral van de merken Pylônes en Koziol. Je hebt er een ruime keuze aan grappige, speelse, nuttige en praktische design voorwerpen en de winkel nodigt uit om rond te snuisteren en de laatste nieuwe snufjes te ontdekken.

 

Waar vind je ID Géniale ? Rue Charlemagne 11, Louvain-la-Neuve

100gr DESIGN in Antwerpen

100gr DESIGN is een kleine design winkel gevestigd in het Antwerpse designcentrumDe Winkelhaak’. Dit charmante winkeltje werkt niet met een vaste collectie, maar vernieuwt voortdurend haar aanbod design voorwerpen. Je kan er originele objecten vinden aan betaalbare prijzen, die je meteen bij de ontwerpers kan kiezen. 100gr Design heeft ook een uitgebreide keuze aan kinderboeken. Ben je in Antwerpen, ga dan zeker eens een kijkje nemen in dit kleine winkeltje, je zal ogen tekort komen!

 

Waar vind je 100gr Design? Lange Winkelhaakstraat 26, Antwerpen

A.PUUR.A in Gent

Voor handgemaakte, sobere en natuurlijke voorwerpen moet je in Gent zijn! In deze interieur- en decoratiezaak vind je enkel unieke creaties, van juwelen, woonaccessoires, handtassen, papierwaren en kussens tot verlichting en kleine meubelen. Elk stuk getuigt van een goede en subtiele smaak die jouw huis in warmte en rust zal onderdompelen. Vooral de massieve houten blokken die dienst doen als lage tafeltjes en krukjes zijn top!

 

Waar vind je a.puur.a? Onderbergen 56, Gent

30/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?