De design vazen van House Doctor

Het Deense merk House Doctor begon als een familiebedrijfje in Jutland. Maar inmiddels is het kleine winkeltje vol woonaccessoires populair tot ver buiten die grenzen.

House Doctor: trendy Deens design

Je vindt er hippe meubels, kleinmeubilair, leuke en trendy woonaccessoires, mooie juwelen, keuken- en eetgerei, kleding, kussens, plaids en textiel. Waarom House Doctor zo populair is? De woonaccessoires bieden een mix van trends, traditie en Scandinavisch design. Deze Op die manier brengen ze warmte en harmonie in huis, en dat is belangrijk is in elke woning.

Leuke vazen

Twee keer perjaar verschijnt er een nieuwe collectie onder de namen Everyday, in januari, en Moments in augustus. Everyday bestaat uit nieuwe producten en toppers uit eerdere collecties. Moments is aangevuld met nieuwe producten en seizoensartikelen. Gespot in de laatste collectie: een stel leuke vazen. Van leuke retro vazen, tot pure design vazen over klassieke stolpen en flessen of kleine en kleurrijke vaasjes: deze collectie vazen is all you need om meer sfeer in de woning te brengen.

14/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?