De design replica’s van RetroFurnish

Ben je een echte design lover? Dan is dit iets voor jou! Het Schotse bedrijf RetroFurnish heeft een webshop die design replica’s verkoopt, aan prijzen die tot 70% lager liggen dan in de gewone winkel.

Hoe zoiets kan? Van de fabriek gaan de producten rechtstreeks naar de consument, zonder tussenstappen. Verdelerskosten kunnen zo omzeild worden en ook de verzendingskosten zijn gratis bij RetroFurnish.

Welke design replica’s vind je bij RetroFurnish?

Van design stoelen, zetels, tafels en bureaustoelen tot design lampen en accessoires, bij RetroFurnish vind je het allemaal! Een greep uit het aanbod: de Flower Pot lampen van Verner Panton, de LC2 zetel van Le Corbusier of de Egg stoel van Eames… het zijn maar enkele van de design klassiekers die je bij RetroFurnish op de kop kan tikken!

 

 

De toppers van Retrofurnish?

De design replica’s van de DSW Stoel van Charles Eames, de multiplex salontafel van Charles Eames, de “Hang it allkapstok van Eames en de retro café side stoelen van Xavier Pauchard zijn momenteel de meest populaire design meubelen van RetroFurnish.

 

 

20/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

CK
cisca kaasjager

Hallo

Jullie verkopen spullen van retro furnish ,ik heb in maart een stoel besteld en betaald maar die komt nooit ze reageren niet meer op de mail niet op de telefoon want die is nooit bereikbaar ,altijd voicemail en als je inspreekt wat ik vaak heb gedaan er wordt niet gereageerd ,dus ik vind dat een hele slechte zaak van retro furnish

Mvg Cisca