D-code: een tijdloos moderne badkamercollectie

Duravit D-code badkamer

Er mogen gerust tierlantijntjes en versierinkjes bij binnenhuisinrichting komen kijken, maar voor je badkamer hou je het toch liever sober en simpel. Niet alleen zorgt een strak en modern design voor een ruimtelijker gevoel, het is ook eenvoudiger te gebruiken en te onderhouden. Want de plaats waar je je elke ochtend klaarmaakt voor de dag – al dan niet in zeven haasten – moet het jou bovenal makkelijk maken. De D-code van Duravit heeft het allemaal!

Het D-code ligbad: wedden dat je er niet meer uit wil?

Het ligbad – al dan niet gecombineerd met een doucheset – is de blikvanger in veel badkamers. En dat is met het D-code ligbad zeker het geval. Dankzij zijn dunne randen en hoeken haal je het maximum uit je badkuip. Gezellig met twee in bad gaan was nog nooit zo comfortabel. Ben jij het type dat zich weleens schuldig maakt aan een overdreven hoeveelheid schuim? Geen paniek: de hoge rand houdt al je uitspattingen zonder problemen tegen.

D-code ligbad

Homogeen design, van wastafel tot handdoekdrager

De sterkte van de D-code is zijn homogeen design, dat doorgetrokken wordt tot in alle details, van de handdoekdrager en de glashouder tot de zeepdispenser en de reserverolhouder. De afgeronde hoeken en sobere vormen gaan op in elke omgeving én zijn tijdloos – het kenmerk bij uitstek van degelijk design.

Duravit D-code badkamer

Oplossingen voor elke badkamersituatie

Of je je badkamer nu voor jou alleen hebt of de ruimte moet delen met kinderen en andere huisgenoten, de D-code collectie heeft een antwoord op elke situatie. De enkele wastafel past perfect in een modern interieur, maar de dubbele variant moet niet onderdoen qua subtiliteit en elegantie. De verfijnde D-code toiletpot is er perfect op afgestemd. En ook voor wie graag een wandbidet installeert om snel die vuile voeten af te spoelen, heeft D-code een oplossing.

Interesse in een D-code badkamer? Maak vrijblijvend een afspraak!

 

17/10/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?