Altijd al eens willen baden in chocolade? Het kan in deze badkamer!

Ben jij verzot op chocolade? Dan hebben wij dé badkamer voor jou gevonden! Deze smaakvolle badkamercollectie is ontworpen uit 100% Belgische chocolade en bestaat uit een bad, bidet, wasbak en een toilet. Ontdek het brein achter dit unieke badkamerdesign.

Chocolade design badkamer

De Britse badkamerproducent achter Bathrooms.com, kreeg het geniale idee om een badkamer te ontwerpen volledig uit chocolade. Hiervoor gingen ze een samenwerking aan met Choccywoccydoodah. De ontwerpers zijn gekend voor hun vernieuwende en speelse designs, ze leverden zelfs de designs voor The Chocolate Factory van Willy Wonka.

Het kostenplaatje van de chocolade badkamer

De badkamer is gemaakt uit 50kg Belgische chocolade, maar helaas moet je wel een levertijd van drie maanden rekenen. Bovendien hangt er ook een hoog prijskaartje aan deze verrukkelijke badkamer: de volledige badkamerinrichting kost 100.000 euro. Wil je enkel het chocolade bad? Dan betaal je 62.300 euro. Veel geld, zeker voor een bad waar je beter niet in kan baden. Want zoals je weet, chocolade smelt als het in aanraking komt met warmte!

Heb je plannen om de badkamer op te smullen? Dan vertellen we je nog graag dat de volledige badkamer 9,4 miljoen calorieën telt. Dus je nodigt best enkele vrienden uit om je te helpen en plant voor alle zekerheid best ook een bezoekje (of 10) aan de sportschool!

Het idee achter de chocolade badkamer

Je vraagt je waarschijnlijk gedurende héél het artikel al af: hoe komt je in godsnaam op het idee om een badkamer uit chocolade te maken? Het is het werk van de online badkamerretailer “bathrooms.com”. Het feit dat er een heleboel van hun klanten zochten op “bathroom sweets” terwijl ze eigenlijk zochten naar “bathroom suites” hadden ze het idee om een zoete badkamer te ontwerpen, een badkamer uit chocolade.

We laten ons echter niet zomaar in de maling nemen. Bathrooms.com heeft waarschijnlijk haar beste designers aan het werk gezet om de Maderno-badkamer in een chocolade jasje te steken. Knap gedaan jongens!

 

20/08/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?