Breng je interieur naar hogere sferen met airplants!

Is het kunst? Is het een plant? Ja en ja. Het is … een airplant! Enkele jaren geleden haalde Patrick Morris ons interieur al ondersteboven met zijn sky planter, maar nu heeft ook Carolijn Slottje met haar airplants de hangplant in een bijzonder vernieuwend en funky jasje gestoken.

De plant zonder zorgen

Hou je van planten, maar slaag je er maar zelden in om ze lang gezond te houden? Dan is de airplant je nieuwe maatje voor het leven! Of toch voor de komende twintig jaar, want zo oud kan een airplant worden. En daar hoef je weinig voor te doen. Of beter gezegd: je hoeft er helemaal niets voor te doen! Vocht en voedingsstoffen haalt de airplant gewoon uit de lucht, ook al kan af en toe besproeien met wat water zeker geen kwaad.

Magische ballonnen

Met een airplant haal je een echte blikvanger in huis. Met zijn wortels wuift hij zijn bewonderaars zachtjes toe, terwijl zijn fragiele mandje van koperdraad je interieur een rustgevende, transparante uitstraling bezorgt. Waarom zou je het trouwens bij slechts eentje houden? Creëer een cluster van verschillende airplants, zet ze letterlijk ‘in the spotlights’ met speciale belichting en het lijkt wel alsof er magische ballonnen aan je plafond hangen te fonkelen!

Lucht!

Carolijn Slottje streeft ernaar om ons interieur zo veel mogelijk één te maken met de natuur. En gelijk heeft ze, want voelen we ons niet allemaal beter met wat groen in huis? Met airplants plant je zelfs niet alleen planten in de lucht; je plant ook lucht! Airplants zijn geprogrammeerd om ongezonde stoffen uit de lucht te filteren. En de pure zuurstof die ze produceren? Die krijg je gewoon cadeau!

Sta je te popelen om je eigen airplant in huis te halen? Of twee, of drie…? Bestellen kan op hwww.ilovewalnut.nl.

 

20/05/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?