Belgisch design: prachtig behangpapier van eigen bodem

Zoals jullie weten zijn we zot op design en in het bijzonder Belgisch design. Zo botsten we op twee creatieve designbureaus; Atelier Blink & Roomblush. Vanuit de passie om interieurs mooier te maken creëerden beide bureau’s prachtig design behangpapier…

Atelier Blink

Het Brusselse duo Emilie Lecouturier en Céline Poncelet startte in 2006 met het designbureau Atelier Blink. Ze kennen heel wat succes met hun innovatieve designproducten en –projecten. Hun creaties laten tot de verbeelding spreken en creëren een vernieuwende kijk op alledaagse producten en de leefomgeving.

Design behangpapier: Rendez-vous

Je kan het behangpapier van Atelier Blink bijna suggestief noemen. Van ver lijkt het design behangpapier een ouderwets bloemetjespatroon te hebben… Ga je dichterbij dan merk je echter dat het verre van bloemetjes zijn die je ziet … Om van te blozen!

Naast dit blozende behangpapier ken je het duo misschien van de Knot Collection, Octopus of Nani.

Roomblush

Ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau richtte begin dit jaar Roomblush op. Het idee achter Roomblush? Schoonheid vanuit een eenvoudige vormgeving met unieke designs. Maar het is meer dan een designlabel. Roomblush is ook een community voor liefhebbers van interieur, dus deel je ervaringen!

Wat begon met een collectie design behangpapier groeide uit tot een volwaardig home label. Je kan nu dus bij Roomblush terecht voor design behangpapier, muurstickers, lampenkappen, kussens, dienbladen…

06/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?