De leukste toilet accessoires om de kleinste kamer mee te pimpen

roze toilet met roze toilet accessoires

Dat kleinste kamertje in huis associëren we niet meteen met sfeer en gezelligheid … tot je het wat opleukt met de tofste toilet accessoires! Zorg dat je pas écht op je gemak zit en haal inspiratie uit deze gekke tips.

Toiletrolhouder als subtiel maar belangrijk detail

Het belangrijkste voorwerp op een toilet? De wc-rol, natuurlijk! Uiteraard kun je die simpelweg op de grond zetten, maar echt veel sfeer geeft dat niet. Hang de rol liever op aan een hangende of rechtstaande toiletrolhouder. Een subtiel accent dat toch een bepaalde uitstraling aan de ruimte geeft! Kijk bijvoorbeeld naar het leuke exemplaar hieronder: twee rubberen lussen met daartussen een houten stokje. Simpel én stoer!

houten toiletrolhouder

Liever iets eleganters? Kies dan voor stalen, bronzen of gouden toilet accessoires. Die geven dat kleine kamertje meteen een luxueuze uitstraling!

toilet accessoires toiletrolhouder brons

Toiletpapier in alle kleuren en patronen

Je maakt pas echt indruk als je denkt aan àlle details … ga dus niet alleen voor een leuke toiletrolhouder, maar ook voor speciaal wc-papier! Kleurrijk toiletpapier, een origineel patroon, gekke tekeningen: je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op het papier gedrukt. Zo zit jij toch altijd vrolijk op het gemak ;-).

toilet accessoires blauw toiletpapier

Toilet accessoire der toilet accessoires: de wc-borstel

Ga al helemaal voor dat tikkeltje extra en kies voor een coole toiletborstel! Geen saai wit exemplaar voor jou, maar wel een kleurrijke groene, rode of blauwe borstel. Of wat dacht je van iets heel moderns: zwart! Je zou het bijna niet verwachten, maar de keuze tussen verschillende toilet accessoires is haast eindeloos.

zwarte toiletborstel

Toilet accessoires? Eerder de hele muur!

Je effen toiletkamer leuk je natuurlijk gemakkelijk op met wat toffe toilet accessoires. Maar denk jij graag echt out of the box? Pak dan de hele muur aan! Maak van je toilet de vrolijkste kamer in huis dankzij kleurrijke tegels of zelfs kleine mozaïekjes. En wat dacht je van een krijtmuur waarop je zelf een leuke tekening kunt maken? Kies je favoriete kleurentint en laat een vakman los op het kleine kamertje. Zo ben jij zelfs op het toilet helemaal opgewekt.

paarse mozaïekmuur toilet

Toilet accessoires voor groot en klein

Last but not least, een must voor iedereen die kleine kinderen heeft: een zitje voor op het toilet! Zo zakt je peuter niet volledig in de wc wanneer die zijn behoefte moet doen. Geen kinderen in huis? Ook dan heb je verschillende variaties in toiletbrillen. Je hoeft dus niet noodzakelijk voor het klassieke witte exemplaar te gaan! Al hoeft zo’n felroze bril met beertjesmotief natuurlijk ook niet per sé ;-).

roze kinderzitje met trapje op wc-bril

Zo, dankzij al deze leuke toilet accessoires kom jij al helemaal niet meer van dat toilet af. Zeker als je er ook nog eens een leuk boek of magazine leest. Nog wat extra inspiratie? Die vind je in de foto’s hieronder.

03/07/2019

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?