Badkameraccessoires die badkameractiviteiten vereenvoudigen

Je badkameraccessoires zijn minstens even belangrijk als de rest van je badkamer: ze bepalen niet alleen mee de uitstraling ervan, ze vereenvoudigen het leven in de badkamer ook. Ze zorgen ervoor dat shampoo, zeep en tandpasta steeds in de buurt zijn, en ze vermijden rommel in de badkamer. Wist je dat er ook speciale zitjes bestaan voor wie minder mobiel is en cosmeticaspiegels voor wie zich graag mooi opmaakt?

Badkameraccessoires rond de wastafel

Spiegels, verlichting, zeephouders en glashouders zijn essentieel rond de wastafel. Ze zorgen er niet alleen voor dat je jezelf goed kan opmaken, ze houden de badkamer ook op orde: ze vermijden dat tandenborstel en zeep zo maar in het rond slingeren. Voor wie zich extra mooi wil opmaken, mag ook een speciale cosmeticaspiegel niet ontbreken: ze hebben een vergrotend effect en er bestaan zowel losstaande modellen als wandmodellen. Ben je niet goed te been? Dan kan een neerklapbaar zitje in de douche een goede oplossing zijn.

Badkameraccessoires in de douche en rond het bad

In de douche en rond het bad heb je voornamelijk mandjes en houders nodig zijn om shampoo, douchegel en zeep bij de hand te houden. In de douche kan je best gebruikmaken van een zeepverdeler of draadzeephouder. Gewone zeep wordt er immers veel te nat waardoor deze veel te snel op is. We raden je ook een spiegel met spiegelverwarming aan voor wie zich regelmatig scheert aan de wastafel.

Andere badkameraccessoires voor in de rest van je badkamer

Handdoekrekjes, schapjes, mandjes, krukjes, … Er bestaan zoveel verschillende badkameraccessoires, en dat allemaal in verschillende vormen en maten, zodat je steeds de gepaste oplossing voor jouw badkamer vindt.

Wil je het echt speciaal? Kies dan voor een spiegel van Villeroy&Boch. Die modellen zijn niet alleen verlicht, er zit ook een mp3-speler in verwerkt! Verbind ze via Bluetooth met eender welk draadloos toestel én geniet van je favoriete muziek tijdens een deugddoend bad.

21/02/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?