Alle voordelen van een zwevend badkamermeubel op een rijtje

burgbad cconceptwall 02/2014

Een badkamermeubel is samen met de kraan dé blikvanger in de badkamer. Een badkamer gaat gemakkelijk vijftien jaar mee, dus is het belangrijk dat je goed nadenkt vooraleer je een keuze maakt. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, maar een zwevend badkamermeubel is in alle opzichten toch het best. Hieronder ontdek je de voordelen die een zwevend badkamermeubel met zich meebrengt.

Je badkamer is proper in een mum van tijd

Een badkamer moet naast mooi ook praktisch zijn. Een zwevend badkamermeubel is dat zeker, aangezien je gemakkelijk onder het meubel kunt poetsen. Op die manier is het veel gemakkelijker om je vloer te reinigen, aangezien je geen last meer hebt van allerlei hoekjes en kantjes.

design zwevend badkamermeubel - Dieci Inda

Maak van je kleine badkamer een grote versie

Heb jij een kleine badkamer? Kies dan zeker voor een zwevend badkamermeubel, want dat doet je badkamer groter lijken. De vloer onder het meubel blijft namelijk vrij. Ook voor grote badkamers is het meubel uitermate geschikt. Geef het een centrale plaats in de ruimte voor het meest indrukwekkende effect.

Een luxueus zwevend badkamermeubel

Een zwevend badkamermeubel is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Straalt je badkamer luxe uit of geeft ze toch eerder een landelijk gevoel? Kies een badkamermeubel aan de hand van je badkamerstijl. Keuze te over!

Kleurrijke boel

Aangezien het badkamermeubel een echte ‘eyecatcher’ is, kun je kiezen voor een uitgesproken kleur. Kies bijvoorbeeld een blauw of zelfs een groen meubel, want groen straalt rust uit. Combineer het opvallende hangmeubel met wit en enkele kleuraccenten in dezelfde kleur van je badkamermeubel. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je badkamer een meer minimalistische uitstraling te geven. Dat doe je door bijvoorbeeld enkel wit te gebruiken. Hangmeubels passen bij elk soort interieur, van modern tot klassiek.

zwevend badkamermeubel voordelen - DMOTION Delpha

Flexibele ruimte

Aangezien het badkamermeubel boven de grond zweeft, is er nog ruimte beschikbaar onder de kast. Die ruimte kun je bijvoorbeeld gebruiken om producten te bewaren. Met enkele rieten mandjes creëer je een moderne of landelijke toets in de badkamer. Heb je genoeg van de manden of hou je meer van een minimalistische inrichting? Laat de ruimte onder het meubel gewoon leeg.

 

03/10/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?