Zo richt je je moderne badkamer ‘colourful’ in

Glanzend rood, nachtblauw, lichtgrijs of gebleekt hout: voor een ‘colourful’ badkamerinrichting hoef je het niet ver te zoeken. Zowat elke badkamerfabrikant biedt tegenwoordig een collectie in een uitgebreid kleurengamma aan. Maar welke kleuren passen het best in jouw moderne badkamer? Doe hier de test!

Optimistisch opstaan

Ben jij ook zo’n langslaper, die zichzelf met de grootste moeite uit bed sleept ’s ochtends? Dan helpt het om je badkamer een fris kleurtje te geven. Dat kan door de muren in azuurblauw of limoengroen te schilderen, maar het hoeft niet per se zo ingrijpend. Ook je badkamermeubel in een bepaalde kleur uitkiezen, is een vaak gekozen optie. Het voordeel? Je geeft er je badkamer een leuk accent mee, zonder dat ze volledig baadt in kleur. Ideaal voor wie op zoek is naar een gracieus evenwicht in zijn badkamerinrichting.

Welke kleur in jouw moderne badkamer?

Oké, je hebt gekozen voor kleur in de badkamer. Dan moet je natuurlijk nog bepalen welke kleur je precies wilt. Is je badkamer klein maar gezellig? Laat je dan inspireren door de Unique-badkamer van Delpha. Die bestaat uit compacte onderdelen, zoals twee aparte wastafels, hoge kolomkasten, of horizontale ladenkasten. Badkamerelementen die zich perfect lenen voor een frisse, heldere of natuurlijke kleur, en je badkamer zo van een fijn accent voorzien.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze badkamerkasten in nachtblauw? Mooi in combinatie met wit!

 

Maar ook deze lichtgrijze variant met houtnerfmotief komt mooi tot zijn recht in een moderne of landelijke badkamer, die het moet hebben van een natuurlijke en warme sfeer.

‘Colourful chic’ met accessoires in de badkamer

Natuurlijk kun je je badkamer ook sfeervol aankleden én van een ‘colourful chic’-accentje voorzien door de juiste accessoires uit te kiezen. Bij het nachtblauw van hierboven passen badkameraccessoires in natuurlijke kleuren (beige, crème, oker, terracotta, …), die de warme, herfstige ‘feel’ van het donkerblauw benadrukken. Kies je daarentegen voor een badkamermeubel in een neutrale kleur (grijs, lichtbruin, gebroken wit, …), dan zijn het natuurlijk de accessoires die volop mogen ‘shinen’. Felrode handdoeken, een hagelwit krukje of een pikzwarte badkamermat: allemaal items die mooi contrasteren met lichtere, neutrale kleuren.

De Unique-collectie zelf komen bewonderen? Dat kan in een van de Facq-showrooms!

28/07/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

LT
Linda Tholen

Is het nachtblauwe wastafelmeubel op homeproved.com nog te bestellen? Zo ja, waar, welke maat, prijs enz.

Alvast bedankt

    L
    Linda

    Is het nachtblauwe wastafelmeubel op homeproved.com nog te bestellen? Zo ja, waar, welke maat, prijs enz.

    Alvast bedankt

Bekijk 1 andere vraag over dit project