Back to basics! De waskom van natuurlijke materialen

houten waskom - Collin Arredo

Ben je graag mee met de laatste interieurtrends, maar poets je je tanden en was je je handen nog altijd boven een klassieke wastafel, de ‘lavabo’? Dan is je wastafel toe aan vervanging! In een trendy badkamer is een waskom van natuurlijke materialen, zoals natuursteen, marmer of hout hét designelement bij uitstek.

Zeg niet zomaar ‘wastafel’ tegen de waskom

De moderne badkamer is zoveel meer dan een plek om je te wassen. Het is een plek om tot rust te komen en je gedachten op een rijtje te zetten of ze helemaal los te laten. Maar het is vooral een plek om te genieten. Waarom een waskom van natuurlijk materiaal daar zo’n grote rol in speelt? Logisch, je haalt er de natuur letterlijk mee in je badkamer! Want niet alleen de materialen, maar ook de zachte contouren van de waskom zijn één met de natuur. Rust en harmonie, daar draait het om bij de waskom.

Unieke waskom van natuursteen

Liefhebbers van natuursteen zijn dol op zijn zachtgrijze kleur, duurzaamheid en veelzijdigheid. Je kunt er werkelijk talloze unieke paden mee bewandelen op het gebied van interieur. Zo kiezen veel mensen voor een waskom van natuursteen die aan de binnenkant gepolijst is, maar aan de buitenkant nog steeds de oorspronkelijke, ruwe textuur en de grillige vormen van de steen laat zien.

De harmonie van een houten waskom

Als je houdt van een warme look of een zacht accent in je badkamer, is een houten waskom de keuze bij uitstek. Houten waskommen en harmonie in de badkamer zijn synoniem, vooral wanneer je een houten waskom combineert met witte badkamertegels en andere houten elementen.

houten waskom design - Collin Arredo

Een marmeren waskom straalt luxe uit

Zie je je waskom graag glad en rond en mag het luxegevoel er echt van afdruipen? Dan weet de cleane en decadente look van een marmeren waskom je zinnen vast wel te strelen. Combineer met goudkleurige kranen om het paleisgevoel helemaal af te maken.

wastafel marmer Collin Arredo

13/10/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

PD
Petra Daleman (vraag over foto)

Goedendag, ik heb een vraagje over deze waskom, waar is deze te koop, en wat zijn de afmetingen en wat kost deze.

Met vriendelijke groeten ,

Petra Daleman

  HH
  Hanne Homeproved

  Dag Petra,

  De waskom op de foto is van hout gemaakt. De exacte kom is jammer genoeg niet meer te koop, maar op deze website vind je nog heel wat andere soortgelijke waskommen! Uiteraard kun je met de foto ook eens langsgaan bij lokale badkamerwinkels. Misschien hebben zij ook wel een leuk exemplaar in huis.

  Veel succes!

  Met inspirerende groet,

  Hanne
  Homeproved

Bekijk 1 andere vraag over dit project