Vintage kranen: modern comfort, authentieke uitstraling

retro-kranen---Madison

De elegantie van een antieke badkamer blijft harten veroveren. Begrijpelijk: een bad op leeuwenpootjes is ook een geslaagde eyecatcher in een modern of gerenoveerd interieur. Wil jij ook een retro of vintage look in je badkamer, zonder daarvoor antiekmarkten af te schuimen? Overweeg dan zeker de vintage kranen van de Madison-collectie van Dornbracht.

Jouw badkamer in jouw stijl

De badkamer is veel meer dan een louter functionele wasruimte. Na een lange werkdag even tot rust komen in bad of genieten van een stomende douche, ook dat is waar een badkamer toe dient. Omdat almaar meer mensen beseffen dat ze heel wat kwalitatieve tijd willen doorbrengen in hun badkamer of wellnessruimte, wordt de keuze van het badkamerdesign belangrijker.retro badkamerkranen - vintage badkamer

Juist omdat we onze badkamer nu associëren met genieten en tot rust komen, kiezen heel wat interieurliefhebbers voor een luxueuze vintagestijl. Ze haken in op de interieurs van de late 19de eeuw en de jaren 1900, met geëmailleerde badkuipen op rijkelijk vergulde ‘leeuwenpootjes’. Wat zeker níét mag ontbreken, zijn kranen met vintage ‘wieltjes’ om het koud en warm water te bedienen.

Vintage kranen van Dornbracht

De Madison-serie van de Duitse topfabrikant Dornbracht biedt alle voordelen van hedendaags sanitair, maar met de unieke look van badkamerkranen uit het ‘fin de siècle’. Met deze kleine vintage toetsen – mooi verchroomd – verrijk je je interieur op een subtiele manier.

Er is keuze uit eengats-, driegats en zelfs viergatskranen. Het aanbod omvat kranen voor de wastafel, het handwasbakje, het bad en de douche. Voor de wastafel zijn er ook wandmodellen beschikbaar.

 

retro-en-vintage-kranen-badkamer

Alle producten zijn verkrijgbaar in uw dichtsbijzijnde Facq Sanicenter.

 

29/09/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?