Valentijntip: neem een romantisch bad met Pure Lights

Wil jij je geliefde op een originele en lieve manier verrassen met Valentijn? Dompel hem of haar dan onder in een romantisch bad! Wij geven alvast enkele tips voor een gezellig bad…

Een romantisch Valentijnscadeau

Om je partner dit jaar met Valentijn extra in de watten te leggen, kan je een romantisch bad voorbereiden. Zorg dat alles tot in de kleinste details in orde is, zodat jullie samen heerlijk kunnen genieten van deze liefdevolle dag. Laat het romantische bad het begin zijn van een zwoele avond…

Ingrediënten voor een romantisch bad

Om je grondig voor te bereiden bezorgen we je enkele ingrediënten die niet mogen ontbreken! Een bad is natuurlijk een must, maar daarnaast is ook de sfeer belangrijk.

Laat het bad vollopen met heerlijk heet water en zorg voor superveel schuim. Kies heerlijk geurende zeep en badparels om het bad extra te doen sidderen.

Creëer de juiste sfeer met geurkaarsen en mooie theelichthouders. Heb je oog voor elk detail? Kies dan voor de originele Pure Lights theelichthouders. Deze theelichthouders hebben een strakke look en passen bij elk type woning. Bovendien zetten ze onmiddellijk de juiste toon voor jouw romantische avond! Wens je een sensuele en romantische avond, kies dan voor zacht geurende kaarsen zoals perzik of rozengeur!

Tips voor extra romance

  • Maak een spoor met rozenblaadjes dat jullie naar het bad leidt.
  • Zet een romantisch sfeermuziekje op om volledig in de sfeer te komen.
  • Toost samen in bad met een glaasje champagne en voorzie ook een kleine zoete snack zoals bijvoorbeeld chocolade.
  • Kies een super zachte badspons om elkaar te wassen en uitermate zachte handdoeken om elkaar nadien af te drogen.
06/02/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?