5x het toilet futuristisch inrichten – innovaties in het kleinste kamertje

De technologie staat niet stil, dat beseffen we maar al te goed. Ook in het kleinste kamertje wordt er geïnnoveerd. We hebben de vijf nieuwste toilettechnieken voor jouw verzameld, zodat je je nieuwe toilet optimaal kan inrichten!

Toilet zonder spoelrand

Ben je dat vuile toilet meer dan moe? Dan is het tijd voor het toilet zonder spoelrand. Het vergemakkelijkt je onderhoud en zorgt voor een optimale hygiëne in de badkamer. De dynamische watertoevoer van het toilet zonder spoelrand zorgt voor de beste spoelresultaten. De binnenzijde van het toilet wordt volledig bereikt tijdens het spoelproces. Vaarwel vieze bacteriën!

Het toilet inrichten met de wc-douchezit

De natuurlijkste vorm van hygiëne is reinigen met water. Kies daarom voor de wc-douche, een hygiënisch toilet met een aangename douchestraal. De zit verleidt dankzij een aangenaam contact met de huid, de geïntegreerde verwarming en de draadloze intuïtieve afstandsbediening. De functies van de wc-douche bieden maximaal comfort en zijn erg gebruiksvriendelijk! Het toiletbezoek verandert dankzij dit innovatieve hoogstandje in een moment van welzijn dat je helemaal opkikkert.

Rust in het kleinste kamertje met soft-closing

Geen dichtslaande toiletbril meer nadat de heren des huizes naar het toilet zijn geweest. Personaliseer het kleinste kamertje met een soft-closing zitting. Dat biedt in de eerste plaats voordelen op het vlak van akoestiek, want de bril knalt niet meer dicht dankzij de anti-akoestiek van de zittingen. Ook is deze zitting veiliger dankzij de antiklemmen. De scharnieren in inox bieden je daarnaast een superieure stabiliteit en zijn beter bestand tegen agressieve onderhoudsproducten. De lift-off scharnieren bieden daarbij een makkelijke demontage voor een optimale reiniging en hygiëne.

Nog meer hygiëne: de elektronische bedieningsplaat

Vergeet de typische dubbele doorspoelknoppen in witte kunststof waar wie-weet-hoeveel ongewassen handen zijn aangekomen. De elektronische bedieningsplaat biedt een buitengewoon handig en hygiënisch alternatief. Zodra je in de buurt bent, komen de subtiele lichtbalken op het elegant glazen paneel tot leven. Je kan vijf verschillende kleuren instellen op het bedieningspaneel, afhankelijk van je gevoel of je interieur. Om het toilet door te spoelen, wuif je gewoon even met de hand voor de korte of lange lichtbalk. Afhankelijk of een kleine of grote spoeling nodig is. Zodra je de toiletruimte verlaat, gaat de glasplaat automatisch weer over in waakstand.

Een geschenk uit de hemel: het geurloos toilet

Vergeet de hinderlijke geurtjes in de badkamer en ontdek het geurloze toilet! Onaangename geurtjes verpesten vaak het idee van een badkamer als oase van rust. Dat is voorgoed verleden tijd dankzij het geurloze toilet! De innovatieve oplossing verwijdert de lucht in de wc-pot tijdens het toiletgebruik, om die meteen via een filter te zuiveren en daarna als een frisse bries weer de ruimte in te stuwen. Dit geeft je meer keuze bij het ontwerp van je badkamer, want je toilet zal nooit meer hinderlijke geurtjes produceren.

06/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?