Tijdloze elegantie in je badkamer met de Retro collectie

Kan jij je wel vinden in authentieke interieurs met rustiek meubilair en charmante franjes? Dan is een retro badkamer vast en zeker iets voor jou. Dubbele kranen in kruisvorm, badkuipen met leeuwenpoten en meubels met lijstwerk en verborgen hoekjes zijn helemaal thuis in de retro badkamercollecties.

De retro badkamer: traditionele schoonheid

Richt jouw badkamer tijdloos in met retro-badkuipen en prachtige rustieke meubels. Een retro badkamer straalt elegantie uit vanaf dat je binnenkomt. Je waant je een nonchalante prins(ses) in zo’n statige badkamer. Daarnaast zetten de romantische krullen en fantasieën een kroon op de retro badkamer. Alles past tot in de puntjes bij het verhaal van jouw badkamer, zelfs de spiegels, handdoekhouders en ornamenten horen er bij!

1930-serie: een nostalgische badkamer

De geometrie uit de jaren ‘30 is herkenbaar aan haar achthoekige vorm. Deze hoeken vind je ook terug in de 1930 badkamercollectie. Met deze retro badkamer haal je de look van de jaren dertig in huis. Deze collectie zou recht uit een chique herenhuis kunnen komen, maar dan voorzien van de moderne technieken. Het spierwitte porselein, de elegante kranen en de zuiverheid typeren deze badkamercollectie.

La belle straalt tijdloze elegantie uit

De La belle-collectie verwijst naar La Belle Epoque; de tijd van de leeuwenkoppen en –poten, de omlijste meubels met verborgen schuiven en hoekjes. De retro badkamermeubels van La belle zijn voorzien van zachte lijnen en stralen romantiek uit. De elegante vormen, sensuele details en delicate afwerking maken dat het design van deze retro badkamer uniek is. Deze harmonieuze badkamer doet je dromen van een prinsessenleven!

Follow Homeproved’s board Badkamer ideeën on Pinterest.

15/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?