Stijlvol baden in de Squaro Edge 12 van Villeroy & Boch

Solide, harmonieus, duurzaam en eigentijds, het zijn maar enkele omschrijvingen van de prachtige Squaro Edge 12-collectie. De jongste baden van de badkamerproducent Villeroy & Boch combineren optimaal badcomfort met pure schoonheid. De baden zijn gemaakt uit het speciaal door Villeroy & Boch ontwikkelde materiaal Quaryl®. Dit accentueert de perfecte vorm van de baden.

Een uniek design bad

Typerend voor de nieuwe baden van Villeroy & Boch is de smalle rand van 12 mm. Vraag je je af waarom dit zo uniek is? De smalste badranden tot op heden waren 20 mm. Doordat de rand van de Squaro Edge 12 een stuk smaller is, wordt de moderne lijnvoering aan de binnenkant van de baden geaccentueerd. Het geeft je badkamer een lichte uitstraling en combineert comfort, puurheid en schoonheid.

Design bad uit het exclusieve Quaryl

Het grootste geheim van deze esthetische baden is het materiaal Quaryl dat speciaal door Villeroy & Boch ontwikkeld werd. Dankzij het secure procedé weet dit verfijnde en innovatieve materiaal te verleiden met buitengewone finesse. De baden spelen met precieze, fijne lijnen en schaduwen. Het materiaal maakt de Squaro Edge-baden solide en duurzaam en geeft ze een fijne glans. Een extra voordeel is dat er nauwelijks vuil blijft vastkleven aan het gladde Quaryl-oppervlak.

De collectie Squaro Edge 12 baden

De serie Squaro Edge 12 van Villeroy & Boch bestaat uit rechthoekige inbouwbaden, al dan niet met afgeronde hoeken en vrijstaande modellen. De baden zijn slechts 45 cm diep en vragen dus een kleinere hoeveelheid water.

De verzonken afvoer- en overloopgarnituur in chroom of wit onderstrepen het esthetische design van de fraai vormgegeven baden. Verder kun je kiezen voor een geïntegreerde waterinlaat. Dit maakt de baden nog unieker!

De prijzen voor deze prestigieuze baden starten bij €865. Wil je het bad met je eigen ogen bewonderen? Ga dan zeker een kijkje nemen in een van de FACQ-showrooms!

14/08/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?