Zit er sleet op je sanitair? Tijd voor een badkamerrenovatie!

Tijd voor een badkamerrenovatie

Kun je de badkamerkranen niet zo vlot meer open of dicht draaien? Zijn de leidingen aangetast door kalk en aan vervanging toe? Of wil je gewoon duurzamer omspringen met water en warmte? Dan is het misschien tijd om een badkamerrenovatie te overwegen. Waarmee moet je rekening houden? We zetten enkele aandachtspunten op een rij.

Hoe groot of klein is je badkamer?

Alles begint natuurlijk met de grootte van de badkamerruimte. Meet die zorgvuldig op en begin dan te puzzelen: een ruwe schets maakt vaak al veel duidelijk over je specifieke wensen. Waar hoort wat? Welke elementen van de huidige invulling van je badkamer wil je behouden en wat moet er absoluut anders? Een badkamerrenovatie biedt de kans om bijvoorbeeld eindelijk dat ligbad te installeren waar je al zo lang naar snakt …

Nieuwe badkamermeubels!

Je badkamer renoveren betekent natuurlijk ook: nieuwe badkamermeubels uitkiezen. Op dat gebied heb je vandaag een enorm ruime keuze. Moduleerbare badkamers bieden je bijvoorbeeld keuzevrijheid: ze laten je toe om je badkamer precies volgens jouw wensen samen te stellen. Want niets is aangenamer dan thuiskomen in een badkamer op maat, waar je alles bij de hand hebt wat jij belangrijk vindt. Van regendouche tot handdoekradiator.

Badkamerrenovatie

Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je gerenoveerde badkamer? Neem dan zeker even ons handige lijstje van badkamertrends voor 2016 door.

Duurzame badkamerrenovatie

Wil je de gelegenheid te baat nemen om je badkamer duurzamer te maken? Zo’n duurzame badkamerrenovatie kunnen we alleen maar aanbevelen, en niet in het minst omdat je het resultaat van je verminderde energieverbruik snel zult merken op je facturen. Wist je dat je aanspraak maakt op premies voor de renovatie van sanitair? Zeker als je kiest voor duurzame oplossingen, zoals een zonneboiler of een condensatieketel.

 

22/11/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?