De zonnedouche ‘Sunshower Deluxe Health’

Mis je nog wat kleur door een gebrek aan zonnestralen? Spijtig genoeg is de Belgische zon niet altijd present en waarschijnlijk heb je ook niet altijd de tijd of het geld om op reis te vertrekken. De zonnebank kan goed doen, maar kost ook veel geld! Waarom niet het nuttige aan het aangename koppelen en de zon naar jouw badkamer halen met de Sunshower Deluxe Health, een heilzame zonnedouche voor mensen die houden van een mooi design.

De Sunshower Deluxe Health zonnedouche, een innovatieve oplossing !

De Sunshower Deluxe Health is een nieuwe zonnedouche  van Sunshower. Het is een aantrekkelijk apparaat met zowel infrarood- als zonlichtlampen dat gemakkelijk in de douche ingebouwd kan worden. Zo krijg je een combinatie van een douche en een zonnebank, praktisch en vernieuwend! Bovendien zorgt dit soort douche voor jouw welzijn en bespaar je plaats en tijd.

Gezond infrarood- en zonlicht

De zonnedouche biedt de heilzame voordelen van zowel infrarood- als zonlicht. Infrarood lampen dringen diep in de huid door, geven een aangenaam gevoel en stimuleren de bloedsomloop. Bovendien hebben die stralen een positieve invloed op spieren en gewrichten.

Daarnaast werken de UV lampen niet alleen ontspannend. Ze zorgen ook voor een gezonde dosis vitamine D. Dit zorgt voor de opname van calcium en fosfor en speelt een essentiële rol in de vorming van onze beenderen. Bovendien is vitamine D goed tegen kanker en voor onze levendigheid. In de zon komen is in principe de meest efficiënte en goedkope manier om reserves aan vitamine D op te bouwen (maar let op dat je jouw huid niet verbrandt!). De zonnedouche stelt jou herhaaldelijk bloot aan kleine UV dosissen, en is daarom een ideale oplossing! Ze geeft jou de nodige dosis UV stralen en zorgt ervoor dat je het hele jaar door een mooi bruin snoetje hebt.

Niet alleen mooi, óók energiezuinig

De Sunshower niet alleen mooi en gemakkelijk, maar ook zuinig in energieverbruik. Een sessie van 10 minuten op volle intensiteit kost niet meer dan 3 eurocent. In vergelijking met een sessie onder de zonnebank in het plaatselijke schoonheidssalon is dat heel wat goedkoper!

22/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?