Een badkamerinrichting die al je zintuigen prikkelt

Vandaag is de badkamer een leefruimte die afgestemd is op je persoonlijke behoeften en je comfort. De badkamerinrichting gaat steeds meer lijken op de inrichting van een privéwellness waarin al je zintuigen worden geprikkeld. In dit artikel ontdek je hoe je een inspirerende badkamer inricht.

Prikkel je zicht in de badkamer

Voor een bijzondere ervaring kan je in je badkamer met licht spelen. Denk aan de Metteo-regendouche van Antonio Lupi met chromotherapie waarmee je de kleur van het water kan instellen. Ook het Dip Chromobad van Aquamass laat je toe de kleur van het bad in te stellen aan de hand van je stemming. Een andere manier om het zicht in je badkamer te beïnvloeden is dankzij een transparante douchewand hierdoor voeg je een extra toets toe aan je badkamer.

Streel je oren met deze badkamerelementen

Tegenwoordig geniet je op verschillende manieren van je favoriete muziek in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor het Sound Wave bad van Kaldewei. Dat innovatieve audiosysteem maakt van het ligbad een klanklichaam en zorgt voor een unieke beleving. Ook de F-Digital Deluxe douche van Grohe speelt in op je zintuigen. Niet alleen audiotherapie is mogelijk in deze design douche, ook kan je genieten van revitaliserende stoom en oppeppend of ontspannend licht.

Voeling met je badkamerinrichting

Voelen in de badkamer kan je op uiteenlopende manieren interpreteren. Het is mogelijk om zachte materialen zoals quaryl te voelen, te genieten van een douchebak zonder rand en de ontspannende stralen van een regendouche te ervaren. Maar ook wellness is een gevoel in de badkamer. Denk maar aan de warmte van een sauna in de badkamer of de deugddoende stralen van een massagebad.

Ruik ontspanning in de badkamer

Om in te spelen op je reukzin, kies je voor een douchecabine met aromatische geureffecten. Zo verrijk je je douchebeurt met geuren van etherische oliën. Het innovatieve DuoFresh-toilet van Geberit verwijdert de slechte geurtjes in de wc-pot tijdens het toiletgebruik en stuwt daarna een frisse bries de ruimte in.

Proef de smaakvolle badkamer

Vandaag is er voor ieders stijl en smaak een badkamerinrichting. Hou jij van landelijk? Dan kies je tussen de verschillende landelijke badkamercollecties om de badkamer van je dromen samen te stellen. Snoep je liever van een moderne badkamer? Dan geef je je smaakpapillen de kost met moderne badkamercollecties.

05/02/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

R|
Roland | Sani-bouw

Prikkelend voor de zintuigen maar tegelijkertijd pure ontspanning! Ook het ligbad met aromatherapie en een misteffect blijf ik bijzonder vinden.