Een opvallend of gestroomlijnd bad kiezen? Wij weten raad!

Badkuip BAIA Antonioi Lupi

Het bad is dé blikvanger in je badkamer. Je gaat dus niet over één nacht ijs om een badkuip te kiezen. Hou je meer van een gewoon bad of mag het allemaal wat unieker voor jou? Let erop dat je badkuip bij je eigen stijl en je badkamerstijl past, want voor elk type badkamer vind je ongetwijfeld een geschikt bad. Wij geven je alvast enkele tips mee!

Rechthoekige Biblio-badkuip

Een badkamer wordt niet meer alleen gebruikt om jezelf op te frissen, ook de ontspanningsfunctie van een badkamer wint aan belang. Vandaar dat er zo veel soorten badkuipen bestaan om aan ieders noden te voldoen. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende soorten vrijstaande baden.

Neem nu de Biblio-badkuip van Antonio Lupi. Die badkuip heeft een strakke, rechthoekige vorm en past uitstekend bij een modern badkamerinterieur. De badkuip is voorzien van een handige opbergruimte, waardoor het bad ook geschikt is voor mensen met een kleinere badkamer. Het bad komt niet zomaar aan zijn naam. Ben je een fervente lezer en ontspan je graag eens in bad met een goed boek? Dan kun je van je badkamer een minibibliotheek maken.

Badkuip BIBLIO Antonioi Lupi.

Een minimalistisch bad

Voor wie liever een iets eenvoudiger, maar nog steeds modern bad verkiest, is er het Baia-bad van Antonio Lupi. Deze badkuip past ook uitstekend bij badkamers met een landelijke stijl. Het bad is sierlijk in al zijn eenvoud, straalt klasse uit, maar valt ook op. Het is een echte eyecatcher!

Badkuip BAIA Antonioi Lupi

Badkuipen in verschillende kleuren

Je kiest niet alleen de vorm van je bad, ook de kleur is bepalend voor de uitstraling van je badkamer. Zo bestaan er baden in verschillende prints, zoals een zebraprint, een krokodillenprint of een koeienprint uit de Stone-One-collectie van Aquamass. Mag het nóg opvallender? Dan kies je het best voor een badkuip in een fluokleur of zelfs voor een doorzichtige badkuip. Een persoonlijkere inrichting kan bijna niet!

Materiaalkeuze

Een bad uit acryl geniet nog altijd de voorkeur van de meeste mensen. Daarnaast is geëmailleerd plaatstaal ook populair en goedkoper dan een badkuip uit acryl. Maar tegenwoordig kun je ook baden aanschaffen die gemaakt zijn van composiet of natuursteen. Die geven een natuurlijke uitstraling aan je badkamer. Aan jou de keuze!

 

19/12/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?