Moderne badkamerinrichting: ontdek de Metropolitan-collecties

Een heerlijk bad nemen in een zee van licht, dat kan in de moderne Metropolitan badkamer. Het eigen design van deze badkamer komt in elk detail tot uiting en straalt luxe en comfort uit. De pure zuiverheid van de moderne badkamer is zeer typerend voor de Metropolitan-collecties.

Baden in de luxe van een moderne badkamer

In de Metropolitan-collecties staat de badkamer in het middelpunt van de belangstelling. De moderne badkamer is ontworpen met het oog op vorm en functionaliteit. Dat komt in elk detail tot uiting. Zo ademen de badkamermeubelen eenzelfde stijl uit en wordt er werkelijk niets aan het toeval overgelaten.

Moderne badkamer: Happy D. 2

Het gereduceerd, architectonisch design van de Happy D.2 collectie is modern en tijdloos. Deze badkamercollectie is vrouwelijk en chique met een zachte vormgeving. De moderne Happy D.2 badkamer combineert praktische functionaliteit en technische highlights met een geometrische basisvorm. Happy D.2 is een verbindende en karakteristieke, moderne badkamer.

Aveo, een moderne badkamerinrichting

De moderne badkamercollectie Aveo New Generation maakt indruk met zijn lichte, verfijnde wastafels en de nieuwe meubelcollectie met een sobere, natuurlijke uitstraling. Rust en ontspanning is bepalend in deze moderne badkamer. Door de strakke vormen en subtiele vormgeving roept deze moderne badkamer een fris en licht gevoel op.

2nd Floor: comfort in je moderne badkamer

Kies voor meubels op wieltjes en bevestig het toilet aan de wand. Zo blijft de vloer vrij en creëer je een ademende badkamer. De 2nd Floor-collectie maakt het mogelijk om jouw moderne badkamer met eenvoudige middelen elegant en uitnodigend in te richten.

21/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?