De moderne badkamer ‘Fogo’: stijlvol, compact en zen

Duravit Fogo badkamer

Een moderne badkamer die compact, gestroomlijnd en tegelijk warm en uitnodigend is? Daar is Fogo de geknipte meubelcollectie voor! Dit houtfineren badkamermeubilair van Duravit omvat alles van meubelkasten, hoge kasten en spiegelkasten tot verplaatsbare ladenconsoles. Fogo staat voor badkamermeubels met strakke lijnen, een natuurlijke look en flink wat opbergruimte.

Elk hoekje in de badkamer benut

Met Fogo trachtten de ontwerpers van Duravit een gestroomlijnde meubelcollectie te creëren die esthetiek en comfort combineert, en in die opzet zijn ze meer dan geslaagd. De vormgeving van Fogo is niet alleen bijzonder strak, maar biedt ook heel wat opbergruimte zonder een heldere vormgeving uit het oog te verliezen. De glazen opbergrekjes achter de spiegelkast verdienen alvast een eervolle vermelding, net zoals het slimme lade-in-lade-principe van het badkamermeubel.

Duravit Fogo badkamer

Houten meubels voor de moderne badkamer

Dat houten meubels niet alleen thuishoren in badkamers met een landelijke look, bewijst Fogo maar al te goed. Met hun rechtlijnige vormgeving en chromen accenten doen deze badkamermeubels van Duravit elke moderne badkamer eer aan. Tegelijk staan ze garant voor een warme uitstraling. Fogo is verkrijgbaar in vijf verschillende soorten houtfineer, die elk hun eigen ‘statement’ maken:

  • Amerikaans kersenhout doet je badkamer warm en uitnodigend aanvoelen.
  • Amerikaans walnoothout geeft je badkamer een donkere, verfijnde gloed.
  • Gebleekt eikenhout zorgt voor een ingetogen, rustgevende toets.
  • Askleurig olijfhout is met z’n duidelijke nerven de keuze bij uitstek voor wie een tikkeltje extravagantie in de badkamer best weet te smaken.

Duravit Fogo badkamer

Fogo: ook voor kleine badkamers

Een kleine badkamer praktisch én stijlvol inrichten, is niet vanzelfsprekend. Daarom hebben de ontwerpers van Duravit ervoor gezorgd dat de Fogo-meubels extra veel opbergruimte bieden, verkrijgbaar zijn in verschillende formaten én – ongeacht de vorm of grootte van je badkamer – een compact geheel vormen. Zo passen je badkamermeubels als puzzelstukjes in elkaar.

 

25/03/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?