Een hypermoderne badkamer met de douche van de toekomst

Stel je voor: een stomende douche met je favoriete deuntjes, een ontspannende kleur en een massagestraal. Dankzij de modernste technieken is deze unieke douche-ervaring straks ook in jouw badkamer een realiteit. We laten je kennis maken met de douche voor trendsetters!

Een stomende, hypermoderne badkamer

GROHE introduceert de F-digital Deluxe, een futuristische douche speciaal ontworpen om je zintuigen te stimuleren. Een simpele aanraking laat je toe om de perfecte sfeer te creëren in je moderne badkamer. Maak je eigen combinatie van verlichting, geluid en stoom onder de douche om optimaal te genieten. Deze drie elementen hebben namelijk een positief effect op je fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Onmisbaar in de perfecte badkamer!

Zingen onder de douche

Wie houdt er niet van om vrolijk te neuriën of uit volle borst te zingen onder de douche? Vandaag is het mogelijk om je favoriete song niet alleen mee te kwelen, maar ook te beluisteren. Plaats je iPad in het docking station en kies de leukste hits. Niet in de stemming om te zingen? Dan kan je ook een rustig deuntje opzetten waarbij je helemaal kan ontspannen of een opzwepend nummer kiezen waar je extra energie van krijgt. Als je ervoor kiest om ook speakers te installeren buiten de doucheruimte, kan je ook na het douchen genieten van een streepje muziek.

Een leuke tip: maak een playlist voor onder de douche, zo moet je niet elke keer de nummers zoeken.

Kies je favoriete douchestraal

De plafonddouche geeft je enorm veel keuze mogelijkheid. Je kan kiezen voor een zachte douchestraal, de softstraal, die je toelaat om ontspannen te douchen. Daarnaast kan je ook kiezen voor de regenstraal, de monostraal en de massagestraal. Afhankelijk van je humeur, kies je de aansluitende straal. Laat het stomen dankzij de stoomgenerator. Hierdoor kan je naast een heerlijke douchestraal ook genieten van stoomtherapie.

Kleurentherapie in de moderne badkamer

Elke lichtkleur heeft een specifieke golflengte, snelheid en ritme. Door kleurentherapie in de badkamer kan je je bioritme beïnvloeden. Gebruik de unieke lichtmodules in deze sensationele douche om je verstoorde energiestroom terug te normaliseren. Geniet op die manier nog meer van je douchemoment!

02/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?