Modern zwart-wit design in de badkamer met Antonio Lupi

De vaakst voorkomende kleursamenstelling in een interieur is zwart-wit. Deze twee kleurcontrasten vormen een ijzersterk team. Zelfs in de badkamer, waar lang wit de voorkeur kreeg, is een zwart-wit design prachtig. Niet overtuigd? Neem de proef op de som!

Zwart-wit: een tijdloos kleurenkoppel

Zwart en wit zijn misschien twee tegengestelde kleuren, maar toch passen ze goed samen. De kleuren doen ons denken aan de interieurs van weleer, stijlvol en elegant. Zowel wit als zwart is een redelijk neutrale kleur, waardoor het kleurenkoppel een tijdloos karakter garandeert. Iets wat enorm belangrijk is in de badkamer, je brengt er namelijk heel wat tijd door.

Een vereeuwigde moderne look

Zwart-wit geeft je badkamer een vereeuwigde moderne look. Om je badkamer niet té druk te laten ogen, moet je wel goed nadenken hoe je wit en zwart combineert. Het is een goed idee om de grootste oppervlakken een witte kleur te geven. Hierbij denken we aan het plafond, de vloer, de grote badkamer meubels. Om een moderne toets aan je badkamer te geven met zwart, kan je kiezen voor een wastafelblad, een extra commode of een wastafel in het zwart.

Zwart-wit badkamer van Antonio Lupi

Kijk bijvoorbeeld naar de Materia Laqué-badkamer van Antonio Lupi. Deze badkamer bestaat uit een wastafelblad in zwart gelakt glas met een verzuurd oppervlak. Dit wordt gecombineerd met PIPER opzetwaskom in Céramilux en een mat wit gelakt meubel met soft-closing deuren en laden. Het is een unieke badkamercollectie die erg gesofistikeerd oogt. De combinatie met de reusachtige spiegel met roestvrijstalen rand maakt het geheel compleet.

Hou je toch niet zo van het moderne zwart-wit, maar vind je deze badkamer wel erg mooi? Dan hebben we goed nieuws, de badkamer is beschikbaar in 52 verschillende kleuren, mat of glanzend. Voor meer informatie over deze badkamer ga je het best langs in één van de showrooms van Facq.

25/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?