Een magische badkamerinrichting – Halo van Sanijura

Even helemaal wegdromen in bad, zodat je helemaal tot rust komt. Een moderne badkamer is vandaag zoveel meer dan de ruimte waar je je wast en omkleedt. Steeds vaker doet de badkamer ook dienst als wellness ruimte, waar rust en ontspanning centraal staan. De magische badkamers van Sanijura spelen daar handig op in met de Halo-serie.

Halo: een heerlijke verrassing in de badkamer

Halo, dat is een heerlijke verrassing. Het is een serie badkamermeubilair waarbij welzijn in de badkamer centraal stelt. Opvallend is de ledverlichting, die op intelligente wijze een pure en geraffineerde sfeer creëert. De ledverlichting zit achter de spiegel, onder de wastafel of tussen de wandkast. Op die manier is ze subtiel aanwezig en dompelt ze je badkamer in een sfeervolle en luxueuze uitstraling.

Voordelen van het Halo-systeem

De nieuwe collectie heeft naast een mooie naam en onweerstaanbare looks ook een goed doordacht ontwerp:

  • Het onderbouwmeubel geeft je extra opbergruimte met 2 of 3 laden, naargelang je behoeften.
  • De Halo-serie biedt je heel wat mogelijkheden. Heb je het liefst één grote waskom of wens je liever een dubbele waskom? Bijbehorende elementen zijn moduleerbaar naar eigen zin.
  • De ledverlichting als optie voor onderbouw tovert een gevoel van rust en welzijn in je badkamer.
  • De prachtige meubels uit de Halo-serie zijn bovendien verkrijgbaar in een ongeëvenaard gamma aan verschillende lakkleuren.

Sanijura badkamers: stijlvol en tijdloos

De Sanijura badkamers bestaan ook uit een reeks modulaire elementen voor kleine badkamers. De meubelen getuigen van een bijzondere klasse: stuk voor stuk zijn ze tijdloos en stijlvol. Dankzij de diverse mogelijkheden, past het Halo-systeem dus perfect in iedere badkamer, ongeacht de grootte of stijl.

Bezoek de Facq website en ontdek meer over de Sanijura badkamers

11/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?