Kom volledig tot rust in je landelijke badkamer – Cottagecollectie

We willen meer en meer onthaasten en dan is de keuze voor een landelijke badkamer heel normaal. Deze badkamer straalt namelijk rust uit en is volledig gericht op ontspanning en comfort. Zonder in te boeten aan luxe brengt de landelijke badkamer je terug naar de natuur…

Onthaasten in de landelijke badkamer

De laatste jaren speelt de badkamer een steeds belangrijkere rol in ons leven. Badkamers worden voorzien van alle mogelijke luxe en staan in het teken van onthaasten en relaxen. Dit is ook een belangrijk onderdeel van de landelijke badkamer. Warme houttinten, steen en porselein zorgen ervoor dat het gezellig, comfortabel en aangenaam is in de badkamer.

Terug naar de natuur

De cottagestijl brengt je terug naar de natuur, materialen behouden hun textuur en waardigheid. Hierdoor ademt de landelijke badkamer sereniteit en rust uit. Naast authentieke badkamermeubels en rustieke toebehoren, is er ook plaats voor spitstechnologie zoals een bubbelbad of douche met regeneffect.

Charmant alternatief

De landelijke badkamer is een charmant en sfeervol alternatief voor wie niet van strakke en moderne badkamers houdt. In deze “Cottage” badkamer wordt er voornamelijk gekozen voor warme kleuren en materialen. Natuurlijke materialen zoals hout dragen bij tot de aangename sfeer.

Landelijke badkamer: My Nature

Als er één badkamer is die deze landelijke stijl volledig uitademt, dan is het My Nature. Deze “Cottage” collectie haalt haar inspiratie in de natuur met sensuele lichtheid en dynamische, natuurlijke elementen. Deze landelijke badkamer heeft een minimalistische vormgeving en wekt een wereld van welzijn op.

02/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?