Je badkamer ontwerpen met Facq

Plannen om je badkamer te vernieuwen, te renoveren of ben je op zoek naar de geschikte badkamer voor jouw nieuwe woning? Ontwerp dan je badkamer met de handige Bathroomplanner van Facq. We geven een woordje uitleg.

Ontwerp de badkamer van je dromen

De bathroomplanner van Facq is een handige tool om jouw droombadkamer te ontwerpen. In drie eenvoudige stappen richt je de badkamer naar hartenlust in. Nadat het ontwerp voor je badkamer klaar is, kan je het badkamerontwerp bewaren en afdrukken. Op die manier kan je eenvoudig naar jouw badkamerspecialist stappen en je badkamer efficiënt inrichten.

Je badkamer ontwerpen: een handleiding

Als je de nodige software gedownload hebt om de bathroomplanner te gebruiken, kan je aan de slag. Bij het openen van de tool, kan je de vorm van je badkamer selecteren. Je hebt keuze uit vijf basisvormen die je kan spiegelen en waarvan je de ruimtematen handig kan aanpassen. Ook de hoogte van je badkamer kan je meegeven. Als je dat gedaan hebt, ga je verder naar stap 2.

Je badkamer inrichten met de bathroomplanner

De tweede stap in het ontwerpen van je badkamer is iets uitgebreider. Hier kan je de ramen & deuren, wanden en plafonds van jouw badkamer tekenen. Daarnaast kan je de volledige badkamer inrichten. Je kan uit het hele Facq-assortiment wastafels, baden, douches, badkamermeubels, kranen en andere accessoires kiezen om je badkamer volledig in te richten. Hier kruipt inderdaad wat tijd in, maar het loont de moeite!

Als alles een plaats heeft gekregen, kan je het ontwerp van je badkamer bekijken in 3D. Hier kan je de wandkleuren en vloertegels uitkiezen en controleren of alles de juiste plaats kreeg in jouw droombadkamer!

18/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?