Inspiratie voor de badkamer inrichting!

De beste manier om een badkamer in te richten is heel veel inspiratie opdoen. Om je daarbij te helpen ontwikkelde badkamerspecialist Lambrechts vijf verschillende badkamerstijlen, elk met een eigen, uitgesproken karakter. Badkamer inrichting was nog nooit zo eenvoudig!

Happy badkamers

Happy badkamers kenmerken zich stuk voor stuk door hun speelse en vrolijke sfeer die je een energieboost geeft. Kleurrijke badkameraccessoires, bonte badhanddoeken of een felgekleurde accentmuur in groen, fuchsia of geel kunnen wonderen doen. Weg met dat ochtendhumeur!

 

Alive badkamer inrichting

Stijlvolle patronen en kleurenmotieven in een levendige urban style, dat zijn de geheime ingrediënten van de Alive badkamerinrichting!

 

Stressless baden

Stressless badkamers staan voor evenwicht, rust en soberheid. Een combinatie van hout, natuursteen en rustige kleuren als wit, zandkleur en beige maken deze idealen waar! Dit zijn badkamers waar je volledig tot rust komt!

 

Passion in de badkamer!

Heb je je altijd al afgevraagd hoe je vurige hartstocht in je badkamer inrichting brengt? Een passionele badkamer is strak, modern, eigentijds, uniek en een tikkeltje gewaagd!

 

Cosy badkamers

Zweer je liever trouw aan de warme, landelijke sfeer van weleer? Dan kies je best voor de gezelligheid van zachte en warme tinten… Een bad op pootjes, een rustieke wastafel of een retroradiator maken het geheel compleet!

 

08/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?