Hippe design kranen voor de badkamer!

Het is niet nodig om jouw ganse badkamer te vernieuwen om meer doucheplezier te bekomen! Je kan ook simpelweg jouw douchekop vervangen. Met de Grohe DreamSpray heb je in no time een zalige design regendouche! Nog beter: de Grohe DreamSpray past binnen ieders budget! Maak kennis met deze hippe design kranen

Grohe douchekraan, de technologie van een waterbesparende douchekop

Deze opbouw handdouche is ook een technisch hoogstandje. Via een speciaal ontwikkelde Grohe DreamSpray technologie wordt het water perfect verdeeld over de sproeigaatjes, zonder dat de douchekop aan waterkracht inboet. Met een EcoButton – een schakelaar ingewerkt in de greep van de design kranen – beperk je het waterdebiet van 9 liter per minuut tot 6 liter per minuut. Deze spaardouchekop doet jouw waterverbruik met 40% dalen!

Grohe douchekoppen, allemaal kleurtjes!

Het oog mag ook wat! Daarom gaven de Grohe ontwerpers deze regendouchekop een speciale design vormgeving mee. De design kranen kenmerken zich door haar platte handgreep uit chroom en aureoolvormige sproeikop. Het restultaat? Een ongewone handdouche met een aantrekkelijke vorm!

Bovendien is de sproeikop verkrijgbaar in een heel gamma aan felle kleuren. Zo vinden we in de ‘watercolours collectie’ van Grohe rood, oranje, geel, roos, purper en blauw. Allemaal kleurtjes, kwestie van jouw dag goedgeluimd te beginnen! ‘Natural colours’ is de nieuwste collectie Grohe kranen en die gaat een andere richting uit. Hier zien we nieuwe kleurschakeringen opduiken als natuurlijke zandsteen, kalksteen, gebakken klei, pure marmer, leisteen en matte graniet. Deze kleurtinten geïnspireerd op natuursteen en natuurlijke materialen grijpen terug naar authenticiteit en natuurelementen in de badkamerinrichting. Tot slot zijn er nog een grijze Icon versie, een kleinere Eco Versie, een Solo versie zonder opening in het midden en bijpassend kraanwerk op de markt.

 

Grohe design kranen kopen?

Een Grohe DreamSpray douche handkraan kost 119,79 euro. De Grohe douchekop is verkrijgbaar in de Lambrechts Store te Hasselt.

13/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?