Franke spoelbakken, voor een eigentijdse keuken

De spoeltafel is het hart van de keuken. Een gootsteen kies je dus met zorg. Franke is al een eeuw lang heer en meester in de productie van roestvrijstalen spoelbakken voor de keuken.

Het bedrijf heeft een zeer ruim gamma aan witte, zwarte en zilverkleurige spoelbakken. Maak kennis met de Franke spoelbakken

Vlakbouw, onderbouw of opbouw spoelbakken?

Inbouw spoelbakken worden onder het werkblad verlijmd zodat de rand van de spoelbak niet zichtbaar is. Je kan deze gootstenen perfect combineren met een keukenblad uit steen, hout of volkunststof. Ze staan garant voor een strakke, moderne en zeer eigentijdse keuken. Vlakbouw spoelbakken zijn ingebouwd in het werkblad zonder dat er opstaande randen zijn. Zo wordt het werkblad een strak geheel. Opbouw spoelbakken zijn klassieker dan de voorgaande opties, maar bieden ook een heel ruime keuze aan vormen, toepassingen en materialen.

Strakke en minimalistische spoelbakken voor een hedendaags kookeiland

Strakke design spoelbakken zijn een must voor de hedendaagse keuken. Spoelbakken uit inox blijven fel gegeerd, maar witte spoelbakken in een wit keukenblok zijn de nieuwe trend. Om helemaal in te zijn moet je dit geheel combineren met een witte keukenkraan, want pure eenvoud en eenvormigheid zijn troef in de keuken inrichting!

 

Franke spoelbakken: enkele tips

  • Tip: voor een optimale hygiëne in de keuken en om de spoelbak goed te kunnen reinigen, kies je best voor een model zonder scherpe hoeken, zodat het vuil zich niet kan ophopen in de hoekjes.
  • Tip: de ideale breedte voor spoeltafels is 60cm (hoofd- en bijbak). Maar er bestaan talrijke maten en modellen voor smalle en brede onderkasten.
  • Tip: in de showroom van water- en warmtespecialist Lambrechts kan je heel wat keuken spoelbakken bekijken.
06/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?